TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Vaikuttaako sadesää tanssipaikan valintaan. (Ami 2004-08-01 21:08)

Vaikuttaako sadesää tanssipaikan valintaan.

Ami
2004-08-01 21:08

Erittäin sateinen kesä on vaikuttanut tanssipaikkani valintaan mm. siten, että vältän tanssipaikkoja, joissa ei pääse käymään WC:ssä kengänpohjien kastumatta. Myös en mene lavoille, joissa märillä ulkojalkineilla kuljetaan narikalle tanssilattian kautta.

Leimukallio 1.8 (la)oli minun valintani. Mäntsälän ilmaiset tanssit vetivät hyvine orkestereineen suurimman osan Etelä-Suomen tanssinälkäisistä. Jenkkapirttillä oli Charlies, jonka yksipuolinen musiikki ei ole makuuni. Riutta jäi laskuista jo aikaisemmin mainitsemistani syistä. Hintakin 15E ei ole edes kohtuullinen. Leimulla ei vieläkään oltu poistettu laatikkoa, jossa jotkut tanssijat käyvät kastelemassa kengän pohjiaan lisätäkseen kengän pohjien liukkautta ja siten myös levittävät sitä ympäri lattiaa. Pyynnöstä saatiin sentään ilmastointi päälle ensimmäisen setin jälkeen, tästä suuri kiitos. Leimulla on tilaa myös tanssimiseen, ilmainen vesi ja liputkin vain 10E.

Tanssiorkesteri Nostalgia oli sanansa mittainen ja soitti kaikkia tanssilajeja, eikä soittanut ns.iskelmiä, joihin moni bändi sortuu. Saimme siis tanssia erinomaisen orkesterin esittämän musiikin säestyksellä. Taukomusiikin suhteen esittäisin pienen toivomuksen, että siinä olisi enemmän sellaisia tanssilajeja, joita orkesteri soittaa vähemmän mm. rumbaa voitaisiin vähentää. Bändin soittajille vielä kerran parhaat kiitokseni äänenvoimakuuden oikeasta valinnasta ja erinomaisesta esityksestä solisteineen.

Kirjoittajan avainsanat: tanssipaikat, Esiintyjät

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu