TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Liikennesääntöjen noudattaminen tanssilattialla huonontunut (Ami 2004-07-24 17:22)

Liikennesäännöt, seuratanssin uusi suosio, Pavin ja 3lammin ilmastointi

Pia M
2004-07-26 21:39

Jos tuntuu siltä, että ihan viime aikoina liikennesääntöjen noudattaminen lavoilla on huonontunut, niin väitän minä että se johtuu vuodenajasta.

Itsekin Pavilla 23.7. hikoilleena täytyy sanoa, että liikenne oli harvinaisen takkuista. Kun tarkasteli lavayleisöä niin teki sen havainnon, että iso osa porukasta oli selvästi lomalaisia, siis ihmisiä jotka käyvät suht harvoin lavoilla. Tanssitaito kesäterässä mutta intoa hirmuisesti, ei rutiinia muiden parien liikesuuntien arvioinnissa tai vienti/seuraamisessa, eikä välttämättä edes tietoa liikennesäännöistä.

Tilanne helpottunee jonkin verran, kun lomat loppuvat.

Toisaalta! Olemmehan täällä rummuttaneet kovaan ääneen tanssilavakulttuurin puolesta. "Lisää väkeä lavoille! Seuratanssi on hieno harrastus!" - Media on vastannut, tänä kesänä lavatanssi on ollut otsikoissa merkittävän paljon. Nyt kootaan satoa, kun kansa lähtee tiedotusvälineiden innostamana tansseihin - toiset ekaa kertaa elämässään, toiset verestämään muistoja.

Nyt voisikin ruveta miettimään, miten lavaetiketti saataisiin tehokkaasti ensikertalaistenkin tietoon... muiden parien suuntien ym. arviointi ja vi/se onkin sitten kilometreistä kiinni.

Ilmastoinnista: Pavilla ison lattian pitkillä sivuilla töhöttää täysillä muutama kylmäilmapuhallin. 23.7.:kin töhötti, tiedän sen siitä että Maalaisvaarin kanssa pelleilimme yhden sellaisen kohdalla yhden jiven ajan, pyydystellen ilmavirtaa herran punttiin ja minun helmoihin. Röörin kohdalla veto on vilustuttava, mutta tuommoisella väkimäärällä ja ulkoilmalla se ei riitä mihinkään.

Kysymys onkin, että kuinka tarpeellista olisi Pavin investoida siihen että esimerkiksi triplaisivat tuon töhötyksen, korkeintaan kolmen kuukauden takia? Muina aikoina, kun paikka ei ole aivan niin turvoksissa ja ulkona on viileää, nykyiset töhinät riittävät perin hyvin.

Ennemmin näkisin, että esmes sellainen kesälava kuin Kolmilammi leikkaisi katon huippuun aukon josta hikinen tunkkainen ilma pääsisi poistumaan. Eilenkin paikalla käyneenä piti taas todeta että ihan kamalaa, täyttä, kuumaa, ahdasta, hikistä, yäk. Yksin en lähtisi näitten kokemusten pohjalta 3lammille ikinä. Maalaisvaarinkaan kanssa en odota mitään superhyper loistavaa tanssisunnuntaita siellä, sillä kaikki ne kerrat kun olen paikalla käynyt ovat olleet samanlaisia: kuumia, tukkoisia, ahtaita... ja voi saippuasana sitä hyttysten määrää. Olkoon kuinka nostalginen tahansa, en tykkää.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu