TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Naapurivaara, Ylläs soikoon (Sahrami 2004-07-26 7:48)

Arvostelua....anteeksi etukäteen

Kosketinsoittaja
2004-07-26 10:29

Siit myö sitte jatkettiin Kaivohuoneelle ja tanssittiin neljään Unelmavävyjen tahdissa. Jessus miten hyvä orkesteri! No, joo SMORK voittaja…

En malta olla kirjoittamatta tästä aiheesta :(

Jos täällä on oltu huolissaan siitä, että KIV antaa väärän kuvan tanssijoiden tasosta ja ikäjakaumasta, niin huolissaan on soittajatkin siitä, että Unelmavävyt antavat väärän kuvan tanssiorkestereiden tasosta, siis eivät kaikki ole noin huonoja (vaikka huonompiakin on, mutta ei TV:ssä). No, todettakoon, että en ole kyseistä kokoonpanoa kuullut 'normaali'-iltana ja mielipiteeni pohjautuu täysin tv:n antamaan kuvaan, voihan normaali keikka tietenkin olla parempi. (sori vain Pekka N, tiedän että seuraat palstaa itsekkin)

Olen kyllä huomannut aiemminkin, että ne orkesterit jotka ovat tanssijoiden mielestä hyviä, eivät ole sitä omasta mielestäni. Unelmavävyille pisteet siitä, että he soittavat LIVEnä käyttämättä nauhoja ja sekvenssejä. Mielestäni Unelmavävyt ovat kuitenkin parempia kuin yksikään levynpyörittäjä tanssipaikoilla.

Helmi orkesteri on tanssijoiden suuresti täällä arvostama, mutta todellisuudessa Charlies on livebändi verrattuna Helmeen. Charlies on sentään joskus soittanut taustansa nauhalle (kovalevylle), mutta Helmen rytmeistä huolehtii Yamaha. No, onhan tahdit noin sitten kohdallaan, ainakin ilman teknisiä häiriöitä. Valitettavasti tuollainen musiikki ei vain mene meikäläisen tanssijalan alle, ehkä tanssikoipeni ovat poikkeavat tässä mielessä. Helmelle pisteet kuitenkin fonista, laulusta ja iloisesta meiningistä (vaikka se olisikin dopingia), Yamahasta -10 potenssiin 6 pistettä.

Kun tässä on aloitettu ravan heitto, niin jatketaan vielä tähtien palvonnasta. Artistien hinnat ovat karanneet pilviin, mutta yleisöä ei lavoille saada, jollei osteta soittolistoille päässyttä tähtiesiintyjää. piste. Tanssinettiä seuraava tanssijapiiri on kuitenkin pieni jaettuna kaikille Suomen lavoille, että tämän porukan voimin ei muutosta yksin aikaan saada.

Kuulin viikonloppuna erään tanssienjärjestäjän tarinan, kuinka hän oli joutunut palauttamaan eräälle pariskunnalle lippurahat takaisin koska tanssimaan ei ollut mahtunut. Kuitenkin illan lipunmyynti ei riittänyt edes kattamaan tähtiesiintyjän palkkiota! Tuntemattomalla nimellä tilaa olisi ollut tarpeeksi, mutta olisiko edes tuo kyseinen pariskunta ollut paikalla?

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu