TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Naistentanssit...Missä miehet? (Kipinä 2004-07-16 9:58)

Naistentanssit...Missä miehet?

Kipinä
2004-07-16 9:58

Loma alkoi vihdoinkin eilen joten illalla piti tietysti lähteä tanssimaan. Tosin kesän aikana työt ei ole estänyt tansseissa käymistä muutenkaan.. Tällä kertaa suunnistin Ämyrin suuntaan... Ilmat oli mitä parhaimmat eilen ja T.Markkolan esiintyessä hyvä musiikki oli taattu.. Jälleen kerran sai huomata että naisia oli huomattavasti enemmän paikalla kuin miehiä.. Näin miehen näkökulmasta se ei haitannut tanssimaan pääsi koko illan.. Mutta kaikkien niiden naisten puolesta jotka joutuivat istumaan illan harmittaa.. Omasta puolesta ilta oli mitä mainioin kiitos kaikille jotka illan aikana uskaltautuivat minua hakemaan...:o)

Kotimatkalla rupesi hieman nälkä yllättämään joten kurvasin huoltoasemalle sämpylä kahville. Sattumalta perässäni kurvasin T.Markkola myös kahville... Kahvipaussi venähtikin yllättävän pitkäksi kun rupesimme juttelemaan niitä ja näitä... Markkola ihmetteli ja kysyi missä kummassa kaikki miehet on....? Varsinkin naistentansseissa miesten poissa olo näkyy selvästi..? Nyt kaikki miehet tulkaa "koloistanne" ulos ja suunnatkaa suomen kesäisille tanssilavoille. Tanssiminen on huomattavasti parempi vaihtoehto esim.pubissa istumiselle...! Tosin tämän palstan lukijat ovat aktiivisia tanssijoita joten tällä palstalla ei tarvinne yrittää selittää tanssimisen ihanuutta... Mitenköhän sitä vain saisi tämän tanssimisen ilon kerrottua niille kaikille miehille jotka viikosta toiseen kiertää ravintoloita ja tuskailevat huonon omantunnon kanssa...????

Mukavaa tanssi viikonloppua kaikille!!!

P.S Eiköhän Tomi pienellä harjoittelulla ja suomalaisella sisulla ensi talvena Pirkan hiihto meiltä molemmilta onnistu...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu