TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Nurmon leiri (KOS 2004-07-12 11:27)

Nurmon leiri ja tanssin huumaa

Ilopilleri
2004-07-12 18:33

Nurmon leiri on takana ja väsynyt on olo. Nurmon leiri oli hyvin onnistunut ja ilmapiiri rento. Opettajat olivat todella hyviä ja leirikaverit mukavia. Pinssiläisiä ja palstan lukijoita oli runsaasti paikalla. HUHUU Tellu! Tule ulos kaapistasi ja ilmoita itsestäsi myös palstalla!

Viimeisenä päivänä oli buggaa ja Timo Arstilan todetessa "kädet pehmeinä ja elastisina". Siinä vaiheessa mulla oli jo aivot maitohapoilla ja polvet pahuksen elastiset.

Leirin aikana meillä oli Anskun kanssa myös 1-vuotismerkkipäivä - leirieväspäivä. Vuosi sitten juuri Nurmon leirillä kohtasimme ja sen jälkeen olemmekin leireilleet ja tanssineet yhdessä aika paljon ilman suurempia rettelöitä. Olemme hyvä esimerkki siitä, että voidaan vain tanssia ja molemmilla on siviilielämä sitten erikseen. Toisaalta on juuri tanssin kannalta hyvä, että meillä on vain tanssisuhde eikä henkilökohtaiset asiat paina parketilla.

Nurmosta ajelimme yhtä kyytiä neljä ja puoli tuntia Tirvan lavalle asti. Matkalla sattui tulemaan Iskelmäradiosta Reijo Taipaleen "Kun pappa rokkaa" Auto sen kun heilui meidän siinä kahdestaan jammaillessamme satasen vauhdissa. Ylläri, ylläri Tirvallakin oli juuri Reiska esiintymässä. Lavalla meitä odotti kiva, lämmin vastaanotto muiden pinssiläisten taholta, jotka heti tulivat leirikuulumisia kyselemään.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu