TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Esakallio, Pappisten lava, Uittamo kysely. (Vanha mies 2004-07-10 12:06)

Pappisten lava 9.7.

Ripe
2004-07-10 15:38

Reitityspalveluiden testauksen yhteydessä tein matkan Pappisten lavalle. Koska lava oli minulle entuudestaan outo, aluksi hieman yleisiä huomioita. Lava on sangen uusi, hyvin siisti ja hienolla paikalla. Henkilökunta oli ystävällistä, kympillä pääsi sisään, euro oli arvossaan ja vesi ilmaista. Akustiikka tuntui keskimääräistä paremmalta. Kouvuparketti on pieni, mutta tasainen ja melkoisen liukas. Jos haluaa, voi tanssia myös terassilla. Tosin terassin lattia on erilainen, joten teki mieli vaihtaa kenkiä luistavampiin. Laituri on ilman kaiteita eikä varmaan edes ole tarkoitettu tanssimista varten, mutta kyllä sielläkin mahtuisi.

Paikalla oli suunnilleen koko kylä vauvasta vaariin ja taisi sekaan sulloutua jokunen naapuripitäjistäkin. Tungos pienellä lattialla oli jokatapauksessa melkoinen eikä tanssitaitokaan monien osalta kohonnut hytkyttelyä kummemmaksi. Pariskuntia oli enemmän kuin tavallisesti. Myös hakuriviin asettuneita naisia oli (jälleen kerran) paljon miehiin verrattuna. Kun vielä osa miehistä ei tanssinut (tai oikeastaa ihan hyvä, ei sinne olisi mahtunutkaan), jäi naisia enemmän tähteeksi kuin pääsi lattialle. Vaikka olenkin tottunut ahtauteen, tuli tanssittua aika paljon terassilla ja ohimennen potkittua tuhkakupiksi asetettua sinkkiämpäriä.

Jotenkin jäi vaikutelma, että paikan mitoitus ei vastaa alkuunkaan sinne haalittuja suosikkiartisteja. Paikka on ylittänyt suosiossa kohtuullisen tanssittavuuden rajat, joten tanssinharrastajat älkööt vaivautuko ainakaan sateen sattuessa. Poutasäällä voi tanssia terassilla. Ja silloinkin on hyvä olla omat eväät mukana. Ei sen takia, etteikö kohtuullisesti tanssivia naisia olisi riittänyt, mutta jos hakurivistä käy jonkun poimimassa ja raivaa tiensä tungoksessa terassin ovelle, on jo ensimmäinen kappale melkein lopussaan.

Kirjoittajan avainsanat: Pappisten lava

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu