TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Avasin "pulinapalstan"!!! (Päivi 2004-07-05 16:05)

Tanssipulinapalstoista

Jitterbug
2004-07-08 16:45

Päivi: "Ehdottomasti viisainta olisi käyttää www.tanssi.fi:tä hyväksi. Mutta jotenkin minusta vain tuntuu, että tanssinettiläisiä ei sankoin joukoin täysin toiselle palvelimelle saisi. Oma pulinapalsta vain tanssinettiläisten kesken tuntuu kai kotoisammalta. Mutta jos väki on valmis siirymään www.tanssi.fi:n "chit chat":iin pulinoimaan, minulla ei mitään sitä vastaan ole!"

Kyllä minusta tuntuu, että tanssinettiläiset ovat täysin samoja ihmisiä kuin tanssifiläiset, muutamaa satunnaista poikkeusta tietysti lukuunottamatta.

"Chit chatissä" ei muuten ole tällä hetkellä lainkaan kirjoittajia, joten jos tanssinettiläiset kirjoittaisivat tanssi.fin pulinapalstalle, olisi se samassa hetkessä tanssinettiläisten oma palsta... Eikä tarvisi keksiä pyörää uudelleen kuten jo kirjoitettiin.

p.s. tanssi.fi:ssä on aika helppoa tehdä lainauksia, linkkejä yms. ja esikatsella teksti ennen lähettämistä, joka on minusta myös etu. Tämä kommentti siltä varalta että tuo yo. lainaus menee pieleen, kun en ole niitä ennen tehnyt. :)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu