TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lisätilaa Riutalle ? (Floora 2004-07-03 15:37)

Kiertävää liikennettä Riutalla

Crystal Blue
2004-07-04 15:05

Mietin pitkin päivää kumpaan Riutalle vaiko Tykkimäelle, Riutta veti voiton koska kummittelu Tykkärillä ei sitten ottanut tulta siipien alle. Tosin nyt kun luki kommentteja sieltä, ehkä oli parempi vaihtoehto Riutan tungos, vaikka oli sielläkin tyttöjä pilvin pimeinä.

Uuteen hakusysteemiin (siis rivistöön) perehtyminen vei jonkin verran aikaa, varsinkin sen oman kohdan löytyminen. Välillä sitä todella tunsi seisovansa väärässä paikassa väärän tanssin aikana. Tuli elävästi mieleen ne Julian sanat jostain aiemmasta säikeestä "joskus haluaisi tanssia soitettavat kappaleet niinkuin ne oikeasti pitäisi ja nimenomaan tasoisensa kanssa" Perjantai-illan fiilistelyt jäi miltein kokonaan saavuttamatta, tosin poikkeuksiakin löyti ....Suke, Isäntä ja tietty Humpsis kiitos!!! ja niille muutamille herroille vaikka en usko että tätä kautta menee perille.

Keskipömpeli juttuun laitan nyt sitten minäkin kommenttini, sinänsä ihan sievä hökötys jossa onnelliset ihmiset voivat halailla ja ihailla illan orkesteria tai "proiden" tanssia tai vaan arvostella mitä nyt sitten ikinä mieleen juolahtaa ym..... mutta mutta mielestäni tuon hökötyksen takana musiikin rytmi hukkuu hetkeksi, ensin luulin omien korvieni valehtelevan, mutta kun muutama kavaljeerikin hukkasi askeleensa ja ilmiselvästi höristi korviaan uuden aloituskohdan löytämiseksi niin vika ei kenties ollutkaan omassa päässäni ;-)

Menomatkalla koettu pieni sinisyys vaihtui kyllä pian pieneen hikeen eikä tiettävästi kuoleman tautia (mikä se pahan tappais :-) ja ens kerralla en enää lupaa olla ajoissa, hih) Tanssittua tuli siis taas kaikki kappaleet mitkä "tyrkyllä" olin joten sinänsä hyvä ilta, tanssimaanhan sitä lähdettiin :-)

Tuttuja pinssillisiä, tosin murinaa.... olivat niin tiukasti evästettynä ettei päässyt hyödyntää Ä, uusia pongeja Swingpolkka (menikö noin) Puujalka ja apua, eväs, sori nyt en muista nimeäsi, hih, virallinen pong Jääpuikko jne. Sori Tintti, kummius meni hieman penkin alle kun itsekin vähän niinkun opetteli talon tavoille. Punapaula, mehän ne päivänkakkarat vielä hommataan......

Jos ei flunssa iskenyt niin hyttyset sitten, on ne vikkeliä kun kerkiävät tikuttamaan tanssin tiimellyksessä, nilkat aamulla muutamalla mustelmalla ja ruhjeella ja....paukamilla

Nyt sitten "pakollinen huilitauko" Pitäkää te muut hauskaa tänään mihin sitten menettekin......

:-) Crystal

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu