TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lisätilaa Riutalle ? (Floora 2004-07-03 15:37)

Lisätilaa Riutalle? The Pömpeli pois vai naisten riviin järkeä?

Päivi
2004-07-04 12:55

The Pömpelin purkaminen tosiaan (todennäköisesti) muuttaisi liikennettä Riutalla ja toisi sitä kautta tilaa ja toimivuutta. Keskipömpelin purkaminen ei kuitenkaan ole ilmeisesti mahdollista (tai ainakin se olisi kai hyvin hakalaa). Paljon yksikertaisempaa tilan saamisen kannalta - ainakin teoriassa, käytäntö on varmaan toista - olisi naisten rivin muuttaminen! Ainakin eilen, kun paikalla oli paljon väkeä, naiset, jotka eivät päässeet tanssimaan, jäivät seisoskelemaan muurina ensimmäisen tolpparivin kohdalle, jättäen taakseen 1,5m levyisen käytävän. Käytävää ei kuitenkaan etenevissä tansseissa voinut käyttää, koska rivi kaarsi loppupäästä oven eteen tehden käytävästä umpikujan. Kädenalitanssissakin vain muutama hullu (kiitos tansseista T.P.) kehtasi/uskalsi/viitsi/hoksasi käyttää tilaa hyväkseen.

Niinhän se on, että jossain täytyy niidenkin olla, jotka eivät tanssimassa ole, ja onhan se toisaalta penkillä istujien kannalta mukavampaa, kun ei tarvitse kauhean läheistä tuttavuutta edessä seisovan pakaroiden kanssa tehdä... Mutta olisikohan ihan mahdotonta edes hieman perääntyä...

No, ehkäpä näitä näin ruuhkaisia ja huonolla säällä (=pakko pysyä sisällä) tanssittuja tansseja ei niin kauhean montaa kesään mahdu, että ongalma olisi ihan pysyväisluontoinen (no se pahka siellä takaoven suulla on ja pysyy varmasti aina).

Kirjoittajan avainsanat: Riutta, Riutanharju

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu