TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Esakallio, Somero (Kapteeni 2004-07-03 12:28)

Esakallio, Somero

Kapteeni
2004-07-03 12:28

Aamuyön tunteina ajeli Somerolta pois väsynyt ja märkä mutta tyytyväinen mies. Joka mietti että on se kumma kun paikka on täynnä pinssiläisiä (osa jopa hyvinkin aktiivisia kirjoittajia) mutta silti kukaan ei kehu kuinka hieno tanssipaikka Esakallio on.

Tanssilavana Esakallio on lähestulkoon ideaali. Lattia on ominaisuuksiltaan parasta A-luokkaa. Ulkoapäinhän rakennus on aikamoinen lato mutta sisätiloiltaan viihtyisä ja avara. Paikan akustiikka on harvinaisen onnistunut. Kädenalitanssijoille on oma paikka neljän keskuspylvään välissä.

Naistenrivin nykyinen paikka on luonteva. Tosin vähän ihmettelee että miksi yksi istumapenkeistä on muita edempänä. Ehkä kyseessä on se kuuluisa kermapenkki...

Paikalla oli paikallisten lisäksi tanssijoita Turusta, pääkaupunkiseudulta sekä Lohjan ja Salon tienoilta. Hämeenlinnan Baunssin edustus rajoittui yhteen mutta ah sitäkin laadukkaampaan autolastilliseen...

Bändeistä sen verran että FBI oli tietenkin mainio mutta minun korvissani (ja jaloissani) Omega veti tällä kertaa pidemmän korren. Erityisesti se Eija Kantolan laulama venäläinen valssi - kehotan jokaista tanssimaan sen ja vasta sen jälkeen lausumaan mielipiteitä valssin tanssimisen "tylsyydestä".

Uusia bongauksia taisi tulla lähemmäs kymmenen, kaikki tosin jo entuudestaan tanssipaikoilta tuttuja. Palsta on saanut viime aikoina tosi laadukkaita aktiivi-tanssija-kirjoittajia!

Kirjoittajan avainsanat: Esakallio

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu