TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Isännällä on pinssiasiaa! (Päivi 2004-06-30 2:05)

Isännällä on pinssiasiaa!

Päivi
2004-06-30 2:05

Isäntä soitteli hieman murheellisena. Ei, ei ollut perunankukat paleltuneet, vaan pinssiasiat painoivat sydäntään, ja hän pyysi kirjoittamaan sydämellään olevista asioista palstalla:

Ensiksi hän kertoi pinssintoimituksia hidastavasta ja haittaavasta asiasta: nykyään joka neljännessä pinssitilauksessa on vajavaiset yhteystiedot; joko nimi tai osoite puuttuu! Tiedot selviävät toki kysymällä, mutta jotkut eivät ole sallineet sähköpostin lähetystä ja jotkut eivät vastaa kyselyihin, joten moni pinssi jää toimittamatta!

Mutta toinen, paljon isompi murheen aihe hänellä oli se, että mitä ilmeisimmin pinssiä käytetää yhä enemmän tavalla, johon sitä ei ole tarkoitettu!!!

Pinssin tarkoitushan on auttaa palstalaisia tunnistamaan toisensa.
Muutamat seikat antavat kuitenkin viitteitä muunkintyyppisestä käytöstä:

- Monet pinssin tilaajat eivät ole ilmeisestikään kovinkaan ahkeria netin käyttäjiä, koska eivät vastaa sähköpostikyselyihin...

- Pinssejä tilataan selkeästi eniten Pirkanmaan seudulle. Kuitenkaan Tampereen seudulla ei näy pinssejä ihmisten rinnuksissa sen enempää kuin muuallakaan. Mutta Pirkanmaalla on tanssipaikka, johon saa pinssillä alennusta sisäänpääsymaksusta...

- Pinssien ”tukkutilaaminen” on lisääntynyt. Jotkut tilaajat pyytävät nykyään kolmea, jopa neljää pinssiä kerrallaan!

Tästä syystä:

Pinssien tukkutilaajille on lähtenyt tilatun kpl-määrän sijasta yksi pinssi, ja se tullee olemaan jatkossa toimintatapa kaikkien tilaajien kohdalla.

Koska jotkut (mahdollisesti myös monet ei-palstalaiset) ovat mitä ilmeisimmin käyttäneet pinssiä vain taloudelliseen hyötymiseen, Isäntä tullee suosittelemaan etua tarjoavalle tanssien järjestäjälle edun muuttamista/poistamista.

Väärinkäytösten vähentämiseksi, pyrkimys tullee olemaan, että pysyvät pinssiedut poistuisivat ja että yksittäisistä pinssieduista tultaisiin jatkossa ilmoittamaan lähinnä vain tällä palstalla.

Keinottelijoiden ylläpito ei Isäntää kiinnosta!

Kirjoittajan avainsanat: Pinssin tilaus, pinssi

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu