TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssiartikkelit Annassa ja Fitness-lehdessä (Ansku 2004-06-23 15:15)

Lisää tanssiartikkeleita: Hesari, jesh!

Kapteeni
2004-06-25 10:47

Täällä mökkirannassa parantelin eilisen Riutta-illan vammauttamia jalkoja kun huomasin Helsingin Sanomien etusivulla huolestuttavalta vaikuttavan otsikon: "Nostalgia tuo suomalaisia tanssilavoille juhannuksena".

Pahaa aavistellen avasin lehden sivun A9 ja ajattelin että täällä on taas tätä maaritniiniluoto-tyyppistä herkistelyä lavojen nostalgiasta.

Mitä vielä. Lehden Keski-Suomen aluetoimittajan kirjoittama erittäin asiallinen juttu Kuikan tansseista. Pieni lainaus: "Meno on luistavaa. Lattialla vedetään pitkää askelta keskittyneesti ja tottuneesti. Kompuroijia ei näy. Ilmapiiri on jotenkin asiallinen. Tänne on tultu selvästi tanssimaan eikä pälyilemään nurkissa. Humalaisia ei näy, eikä ukkoporukoita turisemassa keskenään. Olutkuppilassa ei ole ketään."..

Jos haluan omille ei-tanssiville tutuilleni kertoa millaista lavoilla on niin tuota edellä olevaa lainausta paremmin en sitä osaisi sanoa.

Hesari on viime vuosina omaksunut suorastaan hämmästyttävästi lavatanssia suosivan linjan. Esimerkiksi Mustikkamaa-asiassa lehti on johdonmukaisesti ollut tanssilavan puolella.

Kirjoittajan avainsanat: Helsingin Sanomat, Kuikka

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu