TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutan KIV/Tulokset (Humppis 2004-06-10 23:42)

Riutan KIV/uusintakatselun tuloksia...

Josef
2004-06-15 13:15

Eilen ajattelin jälleen katsella Riutan KIVin nauhaa. Juuri kun kelasin sitä alkuun, nousi äkillinen ukonilma. Salama iski talon tv-antenniin ja videosta kipinät sinkoilivat savun seasta. Sain laitteet kuitenkin toimimaan. Mutta mitä kummaa: video olikin Riutan KIVista vuodelta 2030!

Kovin oli tanssit samanlaiset kuin ennenkin. Lava ei ollut lainkaan muuttunut, eikä tanssiva yleisökään. Siinä lavan edessä eläkeläiset ja muut ikääntyneet tanssivat tukevasti paikoillaan. Tuolla vilahti valkoinen lippiskin. Mutta jokin oli muuttunut. Nyt mentiin käden alta niin että hihat heiluivat, parketti pölisi ja kellohameen helmat ratkeilivat. Siinä harmaantunut Humppis pyöritti entistäkin kurvikkaampaa Pia M:ää. Tuolla tukevoitunut Murphy spinnaili Irrin kanssa. Muitakin tuttuja palstalaisia vilahteli kuvassa. Olin jopa näkevinäni harmaaturkkisen Tiinankin parketilla. Kukaan ei kävellyt eikä lillunut levän lailla musiikin tahdissa.

Ilahduin kovasti. Nyt oli vihdoin saavutettu se, mitä oli niin kauan yritetty. Ei ollut mennyt hukkaan palstalaisten vuosien urakka kesän KIVeissa!

Mutta ketä olivatkaan nuo nuoret, joita kuvan äärilaidoilla vilahteli? Näyttivät tanssivan sitä kummallista diskotanssia. Kaikkea sitä joutuu televisiosta katsomaan!

Kirjoittajan avainsanat: KIV

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu