TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lavakummit (Elisa 2004-06-15 8:02)

Lavakummit

Elisa
2004-06-15 8:02

Lavakummi on henkilö, joka pyrkii edistämään tanssimatkailua. Häntä voi pyytää seuraksi, kun on tulossa lavalle, jolla ei ole entuudestaan tuttuja. Hän pyrkii järjestämään hakijoita omista tutuistaan, niin että matkailija pääsee outonakin kasvona tanssimaan jo ennen naisten/miestentuntia. Kummina olo ei velvoita muuhun kuin yrittämään parhaansa. Yhtä kummia ei sovi rasittaa liikaa.

Ilmoittaudu kummiksi ja kerro, millä lavalla/lavoilla voit sovittaessa toimia kummina.


Krisse 2004-06-15 8:54 =>

Voin kummitella Helsingin Pavilla keskiviikkoisin heinäkuuta lukuunottamatta. Myös Keski-Suomen suunnassa (Jämsä-Jyväskylä -ympäristössä) kummittelua tarjolla satunnaisesti, jos en itse satu olemaan paikalla voin järjestää sijaiskummin paikallisista tanssijoista.


Viivi 2004-06-15 11:22 =>

...sarvesta härkää, ilmassa leijuvasta lupauksesta naista?

Kun itse LavaKummi(tus) idean ilmoille heitin, niin toki täytyy myös itse ilmoittautua. Kotilava kesällä on tietysti Hietasaari Oulussa, mutta kannattaa ottaa yhteyttä hyvissä ajoin, kesäaikaan sähköpostin lukeminen on satunnaista. Talvellakin voin kummitella, kunhan selviää missä tansseja talvikaudella järjestetään (Liminkaa veikkaisin).

En ole mikään wanha lavakonkari, mutta mieluusti uusia untuvikkoja neuvon ja autan alkuun siinä missä kykenen, jos vain saadaan tärskyt sovittua. Useinmiten liikun tansseissa eväällisenä, eli hakurivissä en seiso koko iltaa, mutta lupaan alkukankeuden voittamiseksi tulla sisarellisesti mukaan riviin (Tässä oletan, että kummiteltava on siis nainen, voisi hiukan herättää hilpeyttä jos Hietsun naistentansseissa seison miespuolisen kummiteltavan kanssa solidaarisesti hakurivissä ;). Tunnen jonkin verran oululaista tanssiväkeä ja suuriman osan tämän alueen tanssi.nettiläisitäkin, eli alkuun varmaan päästään =)


PLe 2004-06-15 14:55 =>

Mie oikein osaa kummiksi, kun kotilava(t) jäi tuonne eteläpohjanmaalle. Satunnaista eväspalvelua ehkä, mutta kukapa sitä Pavin keskiviikko iltaan (aikuisten oikeesti) kaipaisi ;-)


Manjaana 2004-06-15 16:05 =>

Mie ryhdyn kummiksi ja tarvittaessa vielä kummin kaimaksikin, eihän siihen kai kummosta tanssitaitoa vaadita...

Pavi lähinnä tuli mieleen ja ehkä Riutta, omien vapaiden puitteissa..

ps. erikoisen mukavanlainen juttu.. ;o))


Ansku 2004-06-15 16:17 =>

Miekin voisin kummiksi alkaa. Pyörin Kallioniemessä, Tuuloksella, Pavilla, Tykkimäessä, Mäntsälässä, Riutalla, Iitiällä, Tirvalla, Suikkalassa ja Metsälinnassa. Satunnaisesti ihan missä vaan. ;)


Crystal Blue 2004-06-15 19:39 =>

Jeps, kummius onnistuu kyllä, jos joku ei vielä Kapakanmäkeä, Jenkkaa, Pesistä tai vaikka Hartolaa ja Tykkimäkeä tunnista tai muuten vaan haluaisi kaverin vaikka sitten vaan kimppakyytiläiseksi.

:-) Crystal


Kuopus 2004-06-16 0:40 =>

Kuopus lähtee tutkimaan suomen tanssilavoja, toivottavasti 24,6 alkaen, suunta on jonnekkin pohjoiseen. (kesälomaa on jo siirretty viikolla eteenpäin MURRR):(
Tarkkaa suuntaa en ole vielä päättänyt (rannikkoa vai itäsuomea)pohjoiseen ja takaisin.
Mahdollisimman monta tanssi lavaa aion kyllä käydä testaamassa. :)
lavakummista olisi apua jos vain saan sanaa palstalle ajoissa, katsotaan pärjäänkö yksin, saattaa ujous iskeä pieneen Kuopukseen............ :)
Matka raporttia tulee jos löydän jostain matkanvarrelta netti päätteen, kai kirjastoissa ainakin.


Lavakummina voin olla Kapakanmäki, Kolmilammi, Riutta, Mäntsälä, 24,6- jotain olen poissa edellä minituilta lavoilta.


Marlen 2004-06-16 10:27 =>

Olen mielelläni lavakummina kesällä Pavilla ja talvella Ruusulinnassa.

Lavakummius onnistui muutama viikko sitten hyvin Pavilla MyyMyyn kanssa, kiitos pojat avusta.

Voisin olla kenties muuallakin (etelä-Suomen paikoissa), mutta pelkään että menee puihin, kuten kävi viime lauantaina Riutanharjulla ( olin siellä ensimmäisen kerran tänä kesänä).

Caramian kanssa oli"treffit", mutta en tuntenut häntä, kun löysimme toisemme , ilta olikin jo aika pitkällä. Tungos hirveä, naisia valtavasti, minun tuttuja ei paikalla kovin paljon. Caramian vaatetus sellainen, ettei löytynyt, kun yritin etsiä ja tuntomerkkejä harvoille tutuille pojille antaa. ANTEEKSI Caramia, ettei minusta ollut mitään apua. Yritetäänkö joskus uudelleen?


E.Tuomas 2004-06-16 11:45 =>

Voisi E.tuomaasta joskus olla apua jollakin Kaakkois-suomen lavalla ja mieluimmin tietysti silloin, kun orkesteri on nimenomaan tanssiorkesteri, ei siis tähtisellainen.


Hani 2004-06-16 19:06 =>

Jos Hietasaareen on tulossa niin paljon kummitettavia samalla kertaa, ettei Elisan ja Viivin kapasiteetti riitä, niin voin ottaa osan siipieni suojaan. Muita vaihtoehtoja ovat Merisärkkä ja Pyhäsalmen Suurlava. Myöskin Kyllikinrantaan sopii seuraan ja kyytiin, jos matka lähtee täältä Oulun/Pohjois-Pohjanmaan länsirannikon seudulta. Noin pitkille matkoille semminkin kannattaisi kimppakyytejä järjestää. Monilla näiden seutujen tanssijoilla tuntuvat olevan Pyhäsalmi ja Kyllikinranta käymättä.


Caramia 2004-06-16 23:39 =>

Excuse-moi Marlen! Miten niin sinusta ei ollut apua?! Kyllä muuten oli. Sää sanoit vallan selvästi jotta oota naisten hakua ja anna palaa (no ei nyt ihan noilla sanoilla). Ja minä tein niinkuin neuvottiin ja sain tanssia kaiken kaikkiaan ihan kunnioitettavasti illan aikana.Kiitos siitä sulle! Taidanpa testata Kapakanmäen ja ehkä Kolmilamminkin jahkas siivouskiireiltäni kerkiän. Vai onko ne jotain parimestoja ettei kannata....


Peter 2004-06-17 12:46 =>

Tuosta Emmauksen kirjoutuksesta tuli tälläinen ajatus päähäni:

Voisiko tätä lavakummi asiaa vielä jalostaa siten, että "kotilavallaan" oleva herra voisi suorittaa tämän "esittely" tanssin. Näin ei kyseisiä vilustumisia ehkä niin helposti enää tapahtuisi ja tulisipa kovasti uusia tanssituttuja.

Itse tekisin tälläsen "palveluksen" ihan mielelläni, tosin ehkä kuitenkin hiukan kokeneempi tanssija saisi suoritettua "esittelyn" laadukkaammin :)

P.S. tiedän muutamia pinssipoikia jotka varmasti tekisivät saman


Elisa 2004-06-17 13:03 =>

Kiitos Pete R, hieno idea! Voisitko vielä laittaa lavan/lavat, joilla olet valmis vierasta/uutta neitokaista aina joskus esittelymielessä parketilla pyöräyttämään.

(Eikähän sitä ensimmäistä tanssia tarvitse niin vakavasti "esittelynä" ottaa. Kunhan pääsee tanssimaan, niin sen jälkeen seuraavan miehen hakukynnys on jo huomattavasti madaltunut.)


Tiuku 2004-06-17 13:21 =>

Tarvittaessa (sikäli mikäli kulku sopii yksiin) voin kummitella Tampereen ympäristössä eli Kapankamäki, Riutta, Särkkä, Kyröskosken Suurlava, Kisaranta, satunnaisesti myös muita pikku paikkoja :)

Itsellä varmaan iskee kummituksen tarve kunhan lomat alkavat, tavoitteena on tutustua ainakin yhteen uuteen lavaan.. pelottavaa lähteä yksin kauas :(


MyyMyy 2004-06-17 18:50 =>

Marlenelle edelleen syvästi kiitollisena ilmoittautuu vapaa-ehtoiseksi tilapäisavuksi Ylä-Savon suunnalle mahollisuuksien mukaan (Kyllikinranta, Ilveskasino, Pyhäsalmi, Kataja...). Tanssittajaa miusta ei kyllä saa, mutta oikean paikan osaan neuvoa ja muutenkin autan kaikessa missä voin =)

Kirjoittajan avainsanat: Lavakummi

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu