TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Jos et saisi tanssia......... (17 vastausta) (Kastehelmi 2004-06-10 20:55)

Jos et saisi tanssia.........

Mieluummin tanssimaan kuin lenkille
2004-06-14 11:53

Aktiivi tanssiharrastus on vasta muutaman vuoden ikäinen, joten aika näyttää millaiseksi tämä tasaantuu. Joka tapauksessa nyt ihmettelee sitä, miksen aloittanut lavoilla käymistä aikaisemmin. Se oli pyörinyt mielessä jo pitkään.

Jos pitäisi valita vaimon ja puolison välillä ??? Onhan hyvä puoliso toki tärkeämpi kuin mikä tahansa harrastus. Varmasti oman terveyden jälkeen tärkein asia. Jos puoliso asettaisi valinnan eteen: minä tai tanssi. Tällöin puhuttaisiin jo eri ihmisestä kuin tällä hetkellä. Varmasti moni muukin asia olisi muuttunut. Toimivassa suhteessa ei aseteta toista tällaisten valintojen eteen. Jos tällainen tilanne tulee eteen, parempi kertarytinä kuin ainainen kitinä. Ei siksi, että tanssi päättyisi, vaan siksi

Mitä tanssi merkitsee.... - ajatusten nollaamista työ yms asioista - yhdessäoloa sellaisten ihmisten kanssa, jotka nauttivat samasta asiasta - mielihyvää oman kehon hallinnasta - mielihyvää mielihyvän tuottamisesta - egon pönkitystä ?, (kun on molemmissa käsissä joku viemässä)

Jos en voisi tanssia. Lisäisin muita harrastuksia ja yhteydenpitoa ei-tanssiviin ystäviin. Tuskin sairastuisin.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu