TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutanharjun lauantai... (Hanni 2004-05-23 17:36)

Saman lipun maksaneet

Tapani
2004-06-10 13:45

Kyllä lattiatilaa on yleensä riittävästi tanssijoille ja faneillekin riippuen hieman tanssipaikasta.

Tanssilattialla on pääsääntöisesti ahdasta, oli paikalla faneja tai ei. Tanssiminen vaatii tilaa, ja fanilauma paitsi vähentää käytössä olevaa tilaa myös tekee sen sijoittumalla tanssietiketin kannalta pahimpaan mahdolliseen paikkaan, eli nopeiden etenijöiden kulkureitille.

Missä sanotaan, että lattiatila on vain tanssijoiden käytössä?

Minusta tanssilavan tanssilattiaa saavat kaikin mokomin käyttää kaikki, jotka eivät häiritse sen käyttöä sen pääasialliseen tarkoitukseen, eli tanssimiseen.

Monasti edessä seisoessamme saatamme myös tanssia siinä paikallamme ja pitää hauskaa. Jos minua ei ole kukaan tullut hakemaan naistenrivistä, siirryn monasti lavan eteen jammaileen! :)

Paikallaan jammailu on aivan asiallista tanssilavan käyttöä. Oikea paikka sille on keskellä, poissa kiertäjien jaloista. Riutalla kun ei ole keskustaa niin siellä paikallaan jammailu voidaan suorittaa laidoilla, muun muassa lavan edessä. Ja mikä ettei muillakin lavoilla, jos kyse on vain muutamasta ihmisestä. Sen sijaan on minusta huonoa käytöstä kerääntyä isoksi lössiksi lavan eteen ja sekoittaa paikan liikenne. Joo minä tiedän, että kun se on niin kivaa katsoa sitä artistia läheltä, mutta kun paikalla on muita ihmisiä! On tanssijoissakin paljon sellaisia, jotka tykkäävät seurata välillä artistia tai muuten vain tykkäävät siitä lavan edustasta, mutta emme me silti hinkkaa sitä esiintymiskorokkeen edustaa edestakaisin.

Monasti kuulee mitä ihmeellisempiä solvauksia tanssijoilta, mutta varsinaiset tahalliset tönimiset ovat onneksi kuitenkin harvinaisempia.

Kyllähän minäkin heitä solvaisin jos kuvittelisin että siitä olisi jotain apua, mutta tuntuvat nuo fanit olevan turhan vakuuttuneita siitä että heidän toiminnassaa ei voi olla mitään parantamisen varaa, tai sitten he eivät yksinkertaisesti välitä muista kuin itsestään. Fyysinen väkivalta ei tietysti ole hyväksyttävää, mutta valitettavasti se on jotain sellaista mihin röyhkeällä ja itsekeskeisellä käytöksellä elämässään joskus altistuu. Kokeilepa vaikka ottaa tavaksi mennä aina kaikissa jonoissa heti jonon kärkeen. Tulet huomaamaan että hämmästyttävää kyllä kaikenlaiset huonotapaiset ihmiset syytävät toisinaan päällesi solvauksia ja saattavat käydä käsiksikin.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu