TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Eväköityminen/flaxi ja mitä siihen liittyy (17 vastausta) (Puujalka 2004-06-06 17:38)

Eväköityminen/flaxi ja mitä siihen liittyy

Mieluummin tanssimaan kuin lenkille
2004-06-10 7:58

"Tiedossahan on, että julkivaratun flaxi heikkenee." En usko tähän. Heikkenee lähinnä yksittäistapauksissa. Seuraa hakevatkin hakevat tanssinautintoa.

Vain keskenään tanssiminen olisi hemmetin tylsää. Jos siihen pitäisi tukeutua, tanssimäärä väheneisi about viidenteen osaan. Vaikka vaimo tanssiikin varmasti yhtä hyvin kuin lavaporukka keskimäärin.

"Nouseeko herne neniin, jos omasi tanssii itseäsi paremman/komeamman/tms kanssa ja näyttää tästä vieläpä nauttivankin kovasti."

Luulisin, että voisin olla tästä iloinen. Vaikea päästä testaamaan, kun komeampia ja paremmin tanssivia on niin vähän .... heko heko.... Ne joita on, ovat ainakin niin paljon nuorempia, ettei osaisi olla mustasukkainen.... (Ja vaikka olisi, niin ainakin tienaan paremmin. Ja jos en tienaa, kerron ainakin paremmat vitsit...) Toisinpäin: puolisolle tällaisten aiheiden - paremmat tanssijat, kauniimmat naiset - käsittely on osa hänen henk. kohtaista kasvuprosessiaan, jossa hän mielestäni onnistuu vuosi vuodelta paremmin ...

"haluaako omasi tanssia vain sinun kanssa, koska häntä ei haettaisi" Tanssisi mielellään muiden kanssa, jos olisi sopivia pitkiä miehiä.. Suomalaiset miehet tuppaavat olemaan hieman liian persjalkaisia..

"estetäänkö vain oman kanssa tanssimalla mahdolliset mustasukkaisuuteen liittyvät ongelmat tanssipaikoilla." Ei yleensä .... vaikka tanssit puolisosi kanssa ainakin näyttäisit - hänen mielestään - siltä, että haluasit tanssia myös muiden kanssa... Jos on mustasukkaisuutta, sille läytyy ainan syy. Parempi antaa selvä syy, ettei sitä tarvitse erikseen mietiä... Totaalikeskittyminen toiseen on hyvin vaikeaa. Jos se onnistuu, se on hyvin huomaavaista omaa puolisoa kohtaan. Joiltain (esim. Pavilla kävijöistä) se onnistuu. Joskus sain tässä koulutusta: "jos olet liikkellä yksin pidä silmiäsi kenen pyllysää hyvänsä ja muikistele niin paljon kuin jaksat, mutta et silloin, kun liikut minun kanssani...."

"miten eväköityneen pitää käyttäytyä lavalla, ettei flaxi mene ? (tanssitaan paljon myös muiden kanssa/ei julkisia hellyydenosoituksia/tullaan parkkipaikalta lavalle erikseen (tätäkin kuulemma harrastetaan)"

Reilu peli... jos tanssituttuus saa säännöllisen hakemisen muotoja viestin tavalla tai toisella, että puoliso on. En ole havainnut tämän johtavan muuhun kuin tässä käydyn tyyppiseen keskusteluun. Tuskin kukaan on hakemista lopettanut. Yhtä epäilin, mutta taisin olla väärässä.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu