TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutanharjun lauantai... (Hanni 2004-05-23 17:36)

liikennettä Riutalla

Pia M
2004-06-09 15:20

Eikö nyt voitaisiin yhteisesti sopia jotta jätetään esim. Riutalla se lavan ja ensimmäisen pylväsrivin ns. "uloin kehä" vapaaksi sosiaalifoxaajille ja "jenkit" pysyttelisivät pylväsrivin sisäpuolella vai toisinpäin ??

Keiden kesken? Pinssiläistenkö kesken, jotka ovat murto-osa lavaväestä???

Yleensä ottaen tanssietiketti menee niin, että mitä nopeammin kuljet, sitä ulompana kehällä olet. Paikallaan pysyvät tanssit (jenkit, cha cha ym.) tanssitaan keskellä, SEKÄ neliskansttisen lavan nurkissa, ja ylipäätänkin semmoisissa lattian kohdissa joissa ei ole muuta läpikulkevaa tanssiliikennettä.

Riutalla ei voi tanssia keskellä, tuleeko mieleen miksi? ;-)

Riutalla on vähän vaikea tanssia nurkissakaan. Miksiköhän? ;-)

Mielestäni on aika loogista, että leveämpikaistainen sisäkehä jää tasaisesti eteenpäin virtaavalle tanssiotteessa tanssittavalle liikenteelle, ja kapeampi ulkokehä paikallaan väkkäröiville kädenalitansseille. Kapealla ulkokehällä olisi vaikeampi väistellä muita pareja mm. tangossa ja hitaassa valssissa, kun tilaa rajaavat toisella puolella pylväät ja toisella puolella ulkoseinä ja penkit. Sisäkehällä on mahdollista liikkua enemmän myös sivusuunnassa, minkä sylitanssiväistely yleensä tarvitsee...

IMHO

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu