TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutanharjun lauantai... (Hanni 2004-05-23 17:36)

Faneista yms...

Retkeilijä
2004-06-08 18:05

Hyvin harvoin noita faneja on haitaksi asti ollut, ei ollut Riutallakaan. Tiiviisti seisoivat lavan edessä ja ohi mahtui tanssimaan samaan tapaan kuin muutenkin. Kädenalitanssijat ehkä joutuivat hakemaan muun paikan kun lavan edustalle ei mahtunut.

Ilmeisesti keikka oli ilmoitettu levynjulkaistamiskeikaksi. Joten eiköhän sellainen ilmoittelu vedä nimenomaan faneja paikalle. Faneja enempi tanssimista häiritsi haastattelut ja muu lavalta jounnettu ohjelma. Joka ei minua kiinnostanut ja jonka ajan siis joutui odottelemaan. Harmi, ettei Ruitalla ole erillistä, vaikkapa karaoke-baaria. Sitä kun setin jälkeen ilmoittaisi, että hetken päästä tähden haastattelut ja nimmareiden jako karaoke-baarissa, niin eiköhän tyhjenisi lavan edusta joutuin. Tanssijat pääsisivät tanssimaan ja fanikanssa kuuntelemaan omia ohjelmiaan.

Riutanharjulla varmaan riittää tanssijoitakin, mutta luulisin, että monella kesälavalla sekä fanien että tanssijoiden lipputulot tarvitaan, että tansseja ylipäätään voidaan järjestää.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu