TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutanharjun lauantai... (Hanni 2004-05-23 17:36)

Riutanharjun lauantai...

Jande =)
2004-06-08 16:41

Asioissa on AINA kaksi puolta! Riutallakin oli minun mielestä tilaa tanssia muuallakin pilvin pimein... Harvemmin fanit vievät tilaa mitenkään oleellisesti. Ehkä joidenkin tiettyjen artistien keikoilla tilanne on hankalampi, kuten esim. Agentsien tai vaikka Yölinnun, jotka vetävät paljon "ei tanssikansaakin".

Totta, että konserttiliput ovat kalliimpia kuin tanssipaikkojen liput. Kyllähän sellaiset fanit, jotka eivät tanssi lainkaan kävisivät varmasti konserteissa mielummin, jos niitä vain olisi enemmän. Konserttien järjestäminen on hyvin kallista puuhaa ja siksi niitä on huomattavasti harvemmin ja yleensä vain nimekkäimmillä artisteilla. Pääasiallisesti esiinnytään kuitenkin tavallisissa tanssilavoilla.

Missä sanotaan, että tanssipaikalle ei "laukkukansa" saisi tulla tai heidän pitäisi pysyä poissa tanssijoiden jaloista? Mikä on heidän paikkansa???

Mielestäni niin tanssijat kuin kuuntelijatkin mahtuvat yleensä kyllä tanssipaikoilla olemaan ja tekemään sitä mikä on heille tärkeintä. Kysymys on ehkä ihmisten asenteista ja siten korvien välissä. Annetaan tilaa toisillemme ja pidetään yhdessä hauskaa!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu