TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mitä musiikkia ei kannata jättää kuuntelematta (Mieluummin tanssimaan kuin lenkille 2004-06-08 10:20)

Mitä musiikkia ei kannata jättää kuuntelematta

Mieluummin tanssimaan kuin lenkille
2004-06-08 10:20

Ostin elämäni ens. kannettavan CD-soittimen. Työmatkatkin voi käyttää musiikin kuunteluun. Tunnelman mukaan... A rainy day in Vantaa (Georgia) etc.. Musiikkimakuja on monenlaisia, mutta joka tapauksessa... Mitä musiikkia mielestäsi ei kannata jättää kuuntelematta. Ja perustelut myös. Johdannoksi.

Lady sings the blues. Kaksi tuplaa vol 1 & 2. Todella väreitä nostattavia blues(?)balladien helmiä. (Myös hyvää kutumusiikkia.)

Topi Sorsakoski & Veikko Huuskosen tango-orkesteri. 90-luvun alun levy. Todella upea kuulla Topia tukevaa taustaa tuottavan ison orkesterin (jouset etc..) säestyksellä. Vahvaa tunnetta.


Pekka 2004-06-08 12:51 =>

Minuun kolahtanut Tapani Kansan "Päivä jolloin rakastat" Argentiinalaisia(kin) tangoja. Sovitukset Julio Iglesiaksen vastaavan albumin tapaan. Nykyään kirjastojen CD-kokoelmat ovat jo aika kattavia, sieltä löytyy mm. 40-50-lukujen suomalaisten isojen orkesterien tallenteita - todellisia helmiä!


Trickster 2004-06-08 18:50 =>


Rakkauslaulu (Chippeva)

Kuikaksi luulin sitä
mutta se oli
rakkaani
loiskuva airo

Intiaaniruno
Suom. Tarmo Manelius


Candice 2004-06-08 22:57 =>

Olen nyt taas kerran hurahtanut Rockabilly:yn!:)

Ostin juuri Dick Brave & the Backbeats:in cd:n ja se on LOISTAVA!!!:D Löytyy boogietakin ja kaikkea ihan siis tanssittavaa,ei pelkkää "rytkettä"..:) Ja se uusi kokelma levy (nimeä en muista mut olisko ollu joku "Rockabilly Collection"..??) taitaa olla hankintalistalla seuraavana..

Janne Tulkin uusin löytyy myös soittimesta (siis 3:n cd:n karuselli) ja Big Bad Woodoo Daddy:n cd (=boogieta,swingiä,slow boogieta yms) (ja mainittakoon,että Anita Hirvosen "Xl-nainen"-biisi on kyseisen bändin kappale "Big time operator",jonka Hirvoska on käännyttänyt omalle levylleen..)(knoppi );)

Aina hieman mielen mukaan musiikki vaihtuu...:)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu