TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kalaa ja sipulia ? ? Ja Pavia (Dalle 2004-06-07 9:10)

Kalaa ja sipulia ? ? Ja Pavia

Dalle
2004-06-07 9:10

4711 perhanoitti Humppiksen ja Murphyn intimiteettiä? Häh? Putosin kärryiltä! Olepa muutama päivä poissa tietsikan ääreltä, niin jopa putosit kun eno veneestä! Tahtoo tietää hän!

Ja sitten asiaan, harmaan sunnuntain piristykseksi Paville. J Tulonen tanssitti ensin argentiinalaista, jonka AION opetella kunnolla. Jestas, mikä kututanssi, vieläkin ihokarvat pystyssä, hrr... Myös argentiinalainen tangomusiikki on hianoo.

Muuten ihan jeestanssit, saatiin jopa ruuhkaa aikaiseksi. Tönimistä oli yllättävän paljon. Pari mustelmaa todistuksena(nämä 'kainalontuulettajat'). Akvaariopuolella ei todellakaan tullut hiki, oli senverran tuuletusta, hilsekin lähti siinä viimassa. Salin puolella käytiin välillä lämmittelemässä. Muutama palstakirjoittaja oli myös lähtenyt tanssaamaan. Oikeastaan pinssejä näkyi aika monta, kuten höyhenenkevyesti polkkaava punapaitainen pinssimies. Myös Mr Tulosen harjotusvastustajalla näkyi pinssi. Nyt täytyy vaan todeta perinteitä noudattaen: pusero ei valitettavasti ole märkä, mutta jalat taas niiiinnnn kippeet!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu