TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Oletko raitis? (36 vastausta) (4711 2004-06-01 18:56)

Oletko raitis?

Tintti
2004-06-02 10:11

On se hyvä että joku uskaltaa tunnustaa että janottaakin joskus... Toki tanssimiseen ei perskänni mielestäni kuulu ja kun itse on auton ratissa niin selviö on että silloin en naista väkevämpiä ota. Siltikin, en tunne itseäni mitenkään huonommaksi vaikka siideriä tai viinapaukunkin joskus otan kun en itse aja ja tanssimaan olen silti menossa.

Tuli silti vähän semmoinen pyhäkouluhymistelyfiilis kun vastauksia lueskeli. Tunnustaa täytyy että päänsärkyä ainakin itselläni tulee muustakin kuin liian kireästä sädekehästä pään ympärillä ja ylilyöntejäkin juomien kanssa on sattunut mutta ei se ole tahtia haitannut. Nautin tanssimisesta liikuntamuotona ja sitä kautta olen saanut valtavan määrän uusia ihania kavereita ja ystäviä eikä kukaan ole ainakaan tähän asti boikotoinut seuraani vaikka joskus huppelissakin olisinkin - toki suht harvakseltaan.

Elämää tämä vain on ja mahtavaa sellaista - en halua tuomita tai arvostella ainuttakaan edellä kirjoittanutta koska jokainen sisällään tietää kuinka vahvasti sanojensa takana seisoo. Niinkuin minäkin, aina...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu