TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Jack in the box (Humppis 2004-06-01 10:33)

Jack in the box

Pia M
2004-06-02 9:03

Kehoitetaan kannustamaan uudet tähän harrastukseen mukaan mm. hakemalla näitä ja kenties opettamalla jotain pieniä ”jippoja” siinä tanssin aikana. Yhtä todenperäisesti on sitten jälkikäteen kerrottu että hain yhtä tai tällä kertaa jäi uudet hakematta kun oli niiiin paljon tuttuja ja niitä hyviä………

Muistanpa, kun muutamat käsittääkseni ei-palstalaiset, mutta etelän tanssimaailman hyvin tuntemat tanssigentlemannit (iäkkäämmät) tempaisivat en-nyt-muista-minkä hyvän asian puolesta gigoloteemalla, olikohan rav.Jortsumestarissa. Idea oli, että daamit saivat ostaa ennaltä määrätyllä summalla kyseisiltä gentlemanneilta yhden tanssin (siis 2 kappaletta). Meni kuulemma kuin kuumille kiville, rahaa kertyi siihen en-nyt-muista-mihin hyvään tarkoitukseen.

Minusta aika epäitsekästä sellaisilta herroilta, jotka yleisesti rankataan tanssiguruiksi. Kertoo mm. siitä, että itsetunto on niin vahva että se kestää vapaaehtoisen tallustelun tavisten kanssa vaikka koko illan.

Siinä missä viisi/ kuusikymppinen mies porskuttaa kaksikymppisten tyttöjen kanssa niin kuusikymppinen nainen tallustaa seitsenkymppisten kanssa eikä paikka ainakaan enään ole Kolmilammi tai Riutta

....onneksi joskus nähdään poikkeuksiakin, tulee mieleen Annikki (pitkän linjan Pavinkävijät muistanevat) jolla ikää paljon lienee, mutta tanssitaidon, ulkoisen olemuksen ja loistavan peruskunnon ansiosta on kyllä päässyt aina parketille näissä "nuorten suosimissakin" paikoissa.

Mutta in general, näinhän se menee. Tanssimaailmassa ja muualla. Nainen saa ikääntyessään raataa kuin heikkopäinen peruskuntonsa, tanssitaitonsa ja ulkonäkönsä eteen, silti käteen jää kakkossija useimmiten aina kun kilpasisko on selvästi nuorempi.

Mies voi kyllä olla mimmoinen vain, kuusikymppinen vatsakas ja kalju, ja naamaltaan ämpäriruma... asema, varakkuus, supliikki (ja tanssimaailmassa tanssitaito) määrittelevät miehen menestystä naismaailmassa... (ainakin tavallisen tallaajan käsityksen mukaan. Sitten tietty on Humppiksia, joiden käsitys menestyksestä naismaailmassa on erilainen.)

....eli miehellä on vanhetessaan vain voitettavaa, koska ne elementit jotka nostavat hänen markkina-arvoaan, ovat sellaisia jotka lisääntyvät vuosien myötä kun niitä oikein hoitaa. Naisen markkina-arvon määrittävät seikat taas armottomasti vähenevät vuosien myötä vaikka niitä kuinka hoitaisi.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu