TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Jack in the box (Humppis 2004-06-01 10:33)

Jack in the box

Anri
2004-06-02 0:00

Älkää nyt vain lopettako nuorten kanssa tanssimista! Kyllä se nuori näyttää/sanoo, jos ei halua tanssia kanssanne..

Vaikka itse näytän syyllistyvän ikärasismiin aina silloin tällöin, niin useimmiten kyseessä on paremminkin tanssitaitorasismi+ikärasismi. Nautin suunnattomasti kun mies osaa viedä kunnolla, siinä vaiheessa ei iällä ole mitään merkitystä.

Jos taas kyseessä on alottelija, en mielelläni tanssi hirvittävän vanhojen miesten kanssa. Mitä iloa siitä on silloin kenellekkään? Oman ikästeni nuorten miesten kanssa tanssin mielelläni aina, jos heillä on edes jonkinlaiset mahdollisuudet kehittyä. Kuten Humppiskin on todennut, sen kyllä huomaa kenellä on kykyjä ja kenellä ei. KEski-ikäiset/vanhemmat miehet saavat puolestani opetella tanssimaan oman ikäistensä kanssa, eipähän voida aina syyttää, että nuoret likat vievät kaikki miehet. =)

Oli miehen taitotaso oikeastaan mikä tahansa, niin noin suurin piirten omanikäiset (tästä suunnasta katsottuna alle 22-vuotiaat) tulee aina tanssitettua jossain vaiheessa iltaa, joko heidän tai itse hakemana. "Vanhoja ukonkäppänöitä" tulee haettua keskimäärin kerran yhdellä tanssikerralla.

Mutta Humppista hakisin kyllä heti, kun vain samalla lavalle sattuisin ja tietäisin ketä hakea! Se on vissi se.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu