TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Popshow -04 Tykkimäellä (DMalone 2004-05-31 21:13)

Popshow -04 Tykkimäellä

DMalone
2004-05-31 21:13

Juupa-juu, odotetun hienoa oli musiikki Tykkimäellä lauantai-iltana. Agents ja Jussi & The Boysin esittivät illan aikana yhteensä viisi settiä, ensin Agents/Boys sekamuodostelma (vai oliko Raittinen + Agents, en ole aivan varma)joka soitti perinteisempää tanssimusiikkia, sitten Agents ja Boys erikseen kaksi settiä kumpainenkin + AgentBoysin encoret, joita taisi tulla kokonaista 4:n kappaleen verran.

Agentsin setit olivat suurin piirtein kuten ennekin; pääosaltaan foksattavaa beattia, parit rokit ja buggit (Tobacco Road & Polk Salad Annie) jotka olivatkin mielestäni tanssillisesti Agentsin parasta antia.

Mutta illan kruunasi Jussi & The Boys. Bändin materiaali oli rytmimusiikin juhlaa, sopi loistavasti jiven, fuskun ja boogien vääntöön. :-) Boysin esittämänä kuultiin mm. Liisan koira (Walkin' the Dog), Metsämökin tonttu, Hän kuudentoista on (Sweet Little 16), C'mon Everybody, Kaunis nainen (Oh Pretty Woman), Oi kuuskytviis (40 Days), Mambo Rock, Shake bileet (Do The Shake), Stadiin takaisin (Back in the USA), viimeksimainitun(kin) kohdalla Malonen kunto meinasi pettää pahan kerran, eikä tilannetta yhtään auttanut silmiin valuvat kirvelevät hikipisarat, mutta kyllä se oli sen arvoista! ;-)

Muita huomioita (plussia ja miinuksia):

+ ilmainen vesi

+ lattialla mahtui tanssimaan suuresta fanijoukosta huolimatta

+ osa yleisöstä malttoi pysyä ravintolan puolella seuraamassa esiintyjiä

- lipun hinnasta ei annettu normaaleja seura-alennuksia

- levymusiikissa kappaleet eivät tulleet aina pareittain

- sekahaku, joka käytännössä oli miesten haku koko illan

Kirjoittajan avainsanat: Agents, Jussi & The Boys

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu