TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kapakanmäen lattia (Porttiboy 2004-05-27 14:26)

Kapakanmäen lattia

Porttiboy
2004-05-27 14:26

Kapakanmäen lattialle tehtiin viime syyskuussa ns. vernissa-käsittely. Käsittely estää koivuvanerista irtoavan kulumapölyn nousemisen ilmaan. Sama käsittely on tehty kolme kertaa aiemminkin ja onnistuneesti. Luultavasti kosteus,kylmyys tai jokin muu käsittämätön seikka mikä ei ole meidän tiedossamme nostatti aineen uudelleen pintaan.

Huhtikuussa n. kuukausi ennen tanssikauden alkua meitä kohtasi lohduton näky. Kun kävimme katsastamassa tanssilavan kuntoa, itku ei ollut kaukana. Lattia oli kuin kärpäspaperia. Kuumailmapuhaltimen ja raapan kanssa 750 neliön lattia-alueen läpikäyminen on aikaavievää ja joskus turhauttavaakin puuhaa. Kokeilimme myös erilaisia aineita/koneita aineen irroitukseen. Heikoin tuloksin. Käsintehdyt konstit osoittautuivat parhaiksi. Pari päivää ennen avajaisia lattia näytti ja tuntui liukkaalta, mutta ongelma-alueet paljastuivat taas tanssien aikana. Lattiaa on hiottu useaan otteeseen avajaisten jälkeen. Tälläkin viikolla kolme kertaa.

Lopuksi täytyy todeta, että kaikki mahdollinen on tehty ja joskus v***tanutkin hieman. Nyt lattia näyttää hyvältä ja tasaiselta. Toivomme, että lattia ei tuota enää kipeitä jalkoja tanssivalle huvikansalle. Pahoittelemme tapahtunutta.

Kirjoittajan avainsanat: Tuuloksen Kapakanmäki

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu