TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Missä mahtoi olla väki perjantaina? (Susanna 2004-05-15 14:10)

Missä mahtoi olla väki perjantaina?

Susanna
2004-05-15 14:10

Olin Sorsanpesällä ennakkotiedoista poiketen (aiemmissa keskusteluissa oli tarkoitus mennä Pirkanmaalle, mutta työt kutsuikin) eilen ja Mäkeläisen lisäksi Voimaorkesteri oli esiintymäs. Taitaa suurin osa odottaa tämän päivän kesälavojen aukeamista, kun Sorsanpesällä ei hirveän paljoa väkeä ollut. Joka tapauksessa Susa sai ainakin tanssia sydämensä kyllyydestä sitäkin enemmän. Niinhän se sanontakin kuuluu, "kun väki vähenee, niin pidot paranee". Vaikka aina se ei pidä paikkaansa. Toiset saattaa kokea saman illan huonona tanssi-iltana kuin toiset ja niitä on varmaan eilisten paikalla olijoidenkin joukossa.

Jostain syystä em. orkestereiden nopeatempoiset kappaleet tuntuivat tosi vauhdikkailta vai johtuiko se Susan liian suuresta energisyydestä, kun perjantaina sain tiedon vastuullisuuden paranemisesta työrintamalla vai sainko virtaa lisää karaoken kautta, tiedä häntä, mutta hauskaa kuitenkin oli.

Kiitokset kaikille tanssittajilleni ja erityiskiitokset "sieltä sun täältä" henkilölle illan vauhdikkaimmista tansseista, buggaa unohtamatta. Mitä ilmeisemmin tänään suunnistankin perinteiselle tanssilavalle tanssimaan ja kuuntelemaan viskillä madaltuneen esittäjän ääntä, kun muualla taitaa olla melkoisia tungoksia suosittujen esiintyjien vuoksi.

Kirjoittajan avainsanat: Sorsanpesä, Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Mikko Mäkeläinen, VoimaOrkesteri, Kalliojärvi, Seinäjoki, Isokyrö, Pirkanmaa

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu