TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Niskavuori (78 vastausta) (Humppis 2004-04-29 14:23)

Humu-Pekka...?

Pia M
2004-05-03 21:35

Skeptikko miettii, mahtaako Humupekka mennä läpi koska meillä on jo olemassa puutarhaliikkeiden ketju nimeltä HumuSpekka. Ovatko liian lähellä toisiaan, jotta kyseisen nimen saisi rekisteröidä? Muistelen että tämä olisi joskus hyvinkin tarkkaa... ja entä markkinointi? Kuinka moni miettisi että mitenkä siellä nyt tanssit on, saiskohan samalla omenapuun taimia edullisemmin :-)

Muuten Humupekka voisi olla tosi hyvä, onhan se vanha perinteikäs "Soita Humu-Pekka, se Kulkurin Valssi ja sottiisi..." -kappalekin olemassa. Mikäs sen tyylikkäämpi ja samalla perinteikkäämpi nimi?

Kirjoitusasuakin voisi miettiä, olisiko Humupekka vai Humu-Pekka... ja jollakin tavalla keskuksen tunnuskappaleeksikin tuon voisi laittaa, esim. käyttää mainoksissa, välisoittona, hmm... ilmaisena soittoäänenä kännykkään vakiokävijöille.... voisi kappaletta uudelleensovittaa eri rytmilajeihin, miettikääpä Humupekka-rockia... tangoa... ;-)

Humu-Pekka -hahmonkin voisi kehittää, millainen hän olisi? Kulkuri haitari olalla, heinänkorsi suupielessä (raittiusmies ei tupakkia polttele), henkselihousut ja lakinreuhka, pilke silmäkulmassa. Tämä hahmo myös keskuksen tunnuksena.... mainoksissa... heh, joku trubaduuri tuossa asussa ihmisiä puffetissa viihdyttämässä ilmielävänä "Humu-Pekkana", menisi myös vaikka häävieraiden viihdykkeenä etceteraa...

Niskahovi ja Humupekka suosikkejani tähän asti... olis varmaan hyvä selvittää olisiko Humu-Pekka -nimen rekisteröinti mahdollista?

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu