TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutta (Tangoilija 2004-04-30 17:40)

Riutta

Päivi
2004-05-02 22:01

"Kahvio on hyvä ja toimii."

Kahvio ei tökännyt silmään sen kummemmin ulkopuolella kuin sisälläkään. "Naisten seinustan" sisäänkäyntikin on sen verran kapea (eli ei siis koko kahvion levyinen), että se ei kovin isoa lovea naistenriviin tee. Ellei sitten kahvion ja miestenrivin välimaastossa haahuilevat miehet ala muodosta siihen omaa majapaikkaansa (nyt kun narikan edessä oleva kaide on pois).

"Ulkokehän lattia vielä kesken." "Päälattia hyvässä kunnossa syksyn jäljiltä. Kokonaistilanne tulee muuttumaan, kunhan ulkokehä on valmis. Sitten on pakko tehdä se tuplavahaus. Ennen juhannusta siis luistellaan."

Entisen kahvion lattia oli tosiaan vailla minkäänlaista pintakäsittelyä, muu parketti sen sijaan oli hyvä tanssikengän alle. Pelottaa, että vanhan kahvio-osan lakkauksen yhteydessä lakataan/huolletaan muukin lattia, jolloin lattia on taas arvaamaton käsittelyn jälkeiset kolme viikkoa!

Idea järjestäjälle: Koska huolletun lattian muuttuminen sopivaksi vaatii sitä tramppaamista, pitäisi järjestää kriittisimpinä hetkinä ilmaisia/puoli-ilmaisia "Tramppaustansseja" vaikka levymusiikin tahdissa. Täyttä hintaa lattianhuoltotansseista ei mielestäni voi pyytää!

"Orkesterikorokkeen madallus vei nirppiksestä portaat. Miten arvojärjestys nyt osoitetaan?"

Ja mitenkäs me nyt löylitään, kun ei ole lauteita!

Naamiaisasuista:

"Harlekiini"
oli kyllä upea! Ja lisäpisteet sinnikkyydestä!

"merirosvo"
n lutunen papukaijareppu pysyi kuin pysyikin menossa mukana koko illan!

"kruunu" "Laite siirtyikin enempi miesten päähän. Jäiköhän lopulta Pete P:lle?"

Niin-niin. Pelkäsi minun räysäni tuhoavan huolettoman huolitellun hairlookinsa, mutta kruunu sen sijaan kyllä kelpasi...

"Mymmelin"
haaremiasu puki kantajaansa todella upeasti! Wautsi!

"Härkärotan pirullisuus lopulta paljastui -sarvet onneksi aika pehmeät."

No voihan vihtahousu kun en pistänyt pirulaisen naamaa mieleeni!!! Eli Härkärotta bongaamatta edelleenkin!

Maininnan asuistaan ansaitsevat myös Inkkarityttö, toinen Merirosvo, Suomineito, Murjaanien kuningatar, Kisumisu, Merityttö ja Pelle. ...Ja eräs, joka ei antanut liittää kasvomaalaukseensa tekstiä "Yksi v***n päivänsäde"... :)

"Päivillä oli tyylikkäin asu."

Oi, no kiitos kiitos! Välillä niinkin, joku toinen kerta taas toisin... :)
Koska tämän Humppiksen kirjoituksen johdosta sain monia kyselyjä asustani, niin kerronpa tässä mistä tuo asu koostui: Minihame (kun kaverit epäsivät mikrosortsit ...kuulemma vääränsävyisenä mustana...):, frakkitakki, valkoinen paita, rusetti, nuottisukkahousut ja silinteri.

"Hattua tosin siirtyi vuorotteluvapaalle"

No kun hattu päässä ei pääse ihmistä lähelle!...
Muutamat alkuillan nopeatkin tanssin silinteri päässä, ihan onnistuneesti, mutta panostin kuitenkin varmuuteen (päähineen ehjänä säilymisen suhteen) ja "lähellepääsemiseen" ja loppuillan käytinkin silinteriä vain hakujen aikana (=näkyy takarivistäkin...:).

Kerrankin tuli valittua "ilmastoon" sopiva asu; jotkut valittelivat kylmyyttä, mutta minun asulleni vallitseva ilmasto sopi kuin nenä päähän; ei tullut liikaa hiki. Samaa tuumali eräs, vähemmän tanssillisessa asussaan ilmeisesti suoraan metsästysmajalta paikalle pelmahtanut herra. (Aivan kuin vienon pihkan tuoksunkin olisin läheisyydessään aistinut...)


Ilta oli kaiken kaikkiaan mukava; väkeä oli sopivasti, kuin myös tanssittajia! Illan ohjelmisto vain oli kovin kädenalipainotteista (ei aina niin tanssillisin tyylein/tempoin), valssein sävytettynä (normaali&hidas).

Riutta on avattu! (ja sama latinaksi)!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu