TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Riutta (Tangoilija 2004-04-30 17:40)

Riutta

Humppis
2004-05-01 8:12

Lyhyesti Riutasta

Tästä aiheesta tulee varmasti 1100 artikkelia, joten vain muutama kohta minulta, ettei pääse tuntuma katoamaan.

Kahvio on hyvä ja toimii. Alakerrasta poistetun baarin tilalle olisi saanut laittaa vessatiloja lisää. Nyt jonotettiin entiseen malliin keittokomeron kokoisessa hyyskässä.

Ulkokehän lattia vielä kesken. Tango, Valssi ja Humppa siinä teetti lujasti töitä. Jalkapohjat kipeytyivät, eikä kuvioita aina saanut viedyksi kunnolla. Päälattia hyvässä kunnossa syksyn jäljiltä. Kokonaistilanne tulee muuttumaan, kunhan ulkokehä on valmis. Sitten on pakko tehdä se tuplavahaus. Ennen juhannusta siis luistellaan. Orkesterikorokkeen madallus vei nirppiksestä portaat. Miten arvojärjestys nyt osoitetaan?

Hajahuomioita tanssijoiden varustuksesta: Harlekiini ja merirosvo onnistuivat riittävällä nestetankkauksella estämään julkisivunsa rapistumisen. Meikki ei valunut. Hatun tiuku kyllä mukavasti Jivessa herättää poskeen pamahtaessaan. Humppabeiben kruunu venyi illan kuluessa ja pinnit lentelivät huitsun nevadaan. Humppiskin onnistui kerran iskemään kapistuksen pois prinsessan kutreilta. Laite siirtyikin enempi miesten päähän. Jäiköhän lopulta Pete P:lle? Mymmelin pintaa nähtiin luvattua vähemmän. Kevät ei siis ole kuitenkaan niin pitkällä vielä. Hyvin heilui peppu haaremihousuissa silti. Härkärotan pirullisuus lopulta paljastui -sarvet onneksi aika pehmeät. Hanni riutui narikassa sarvettomana. Halaajia tosin siellä riitti. Kohta se aukeaa Kapis ja sitten pian jo Kolmiskin. Elämä voittaa ja kesä koittaa lauantaityöläisellekin !

Päivillä oli tyylikkäin asu. Tästä ei kannata edes äänestää! (Hattua tosin siirtyi vuorotteluvapaalle)

Illalla sama joukko Mäntsälässä. Meneeköhän ne siellä eilen olleet nyt Riutalle?

Tangoilijan kysymykseen: Olet onnistunut yhdistämään kolmen eri henkilön tiedot yhdeksi sopaksi. Palstan pitäjä löytyy lännestä, Isäntä etelästä ja tämän kirjoittaja Lahdesta.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu