TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kunkkukisa kisailtu... (Suke 2004-04-22 8:59)

Kunkkukisa kisailtu...

Suke
2004-04-22 8:59

ja ajatukset jo ensi vuoden kisoissa, jotka näillä näkymillä järjestetään 16-17.4. 2005 samassa paikassa l. Oulun Urheilutalolla. Alustavasti on jo keskusteltu, että samba tulisi takaisin Kunkku-lajiksi ja sehän olisi hieno asia. Joku nykyisistä lajeista jäisi näinollen lepäämään.

Paikkana kisoille Urheilutalo on ihanteellinen, tilava ja nousevine katsomoineen myös katsojalle hyvä. Kahden parketin käyttö yhtä aikaa toimi mielestäni varsin hyvin ja tulee ensi vuonna olemaan vielä parempi, kunhan jälkipuinti kisoista on käyty.

Tuomarointi on aina asia, joka herättää erilaisia intohimoja ja keskusteluja. Kuitenkin pitää muistaa, että jokainen tuomari vain ilmaisee oman näkemyksensä parien työskentelystä parketilla ja niihin näkemyksiin on tyytyminen.

Musiikista olen saanut kovasti positiivista palautetta ja siinäkin asiassa tulee muistaa myös Raijan erittäin tärkeä rooli niin kisojen aikana vieressä (sihteerinä)kuin ennen kisoja biisien listauksessa ja löytämisessäkin. Monta hyvää biisiä on löytynyt hänen kauttaan ja se on helpottanut työtäni. KIITOS !!!

Palstalle kirjoittavia oli myös kisoissa ja Salsa onkin jo oman palautteensa antanut, kaunis kiitos siitä. Järjestetään Pavin kisojen aikana se juttutuokio, mihin nyt ei ollut aikaa. Olisi mukava kuulla myös Jussin ja Tuulikin kommentit kisoista.

Oulun seudun pinssiläiset ovat olleet hiljaa kisoista Jonnaa lukuunottamatta, miksiköhän?

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu