TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Oulun Kunkkukisat: Ohi on! (Salsa 2004-04-19 22:47)

Oulun Kunkkukisat: Ohi on!

Salsa
2004-04-19 22:47

Huikean hienosti järjestetyt kisat on nähty ja koettu.

Lauantaina ja sunnuntaina me kisailijat viihdyimme Oulun Urheiluhallissa lauantaina keskimäärin kahdeksasta aamulla yli yhdeksään illalla ja sunnuntaina sama uusiksi. Järjestäjät kuten Sari, Jari, Suke ja monet muut eivät luultavasti paljon unia ehtineet katsella, niin paljon oli tekemistä.

Osanottajapareja oli yhteensä lähes sata viidessä eri sarjassa. Kunhan lukemattomista halauksista oli ensin selvitty, tanssittiin viisi lajia lauantaina ja toiset viisi sunnuntaina. Ensin alkuerät sitten finaalit; monet C:n ja B:n kautta A-finaaleihin, jolloin tanssikertoja tuli pitkästi kolmattakymmentä päivässä. Täytyy sanoa, että sen verran tänään vielä väsytti, ettei tahtonut jaksaa Metsäradiota kuunnella.

Tunnelma oli varsinkin finaaleissa hieno. Sitä nosti kuulutukset upeasti hoitanut Sari A. ja muun muassa se, että kilpailijat pantiin tanssimaan aivan huvikseen ylimääräisiä kappaleita. Raskastahan se oli, mutta tosi antoisaa yleisön kannalta ja mukavaa tanssijastakin. Tanssi on kivaa kisankin aikana ja itse asiassa joskus erityisen mukavaa juuri silloin!

Tuomareita oli koottu peräti parikymmentä ympäri Suomen. Vaikka he tekivät töitä osittain vuorotellen olivat päivät varmaan raskaat heillekin. Ole siinä skarppi ja oikeudenmukainen koko ajan! Koska kisoissa oli mukana muutama huikean taitava kilpatanssin puolelta tullut pari, olisin itse ollut suuressa pulassa arvioimaan miten he osaavat hoitaa LAVAtanssin. Onneksi minun ei tarvinnut olla niitä ratkaisuja tekemässä ja onneksi oikeat tuomarit osasivat hommansa.

Ja sitten se SUKE. Kyllähän kiitosta jaettiin jo kisankin aikana, mutta vielä tulee vähän lisää. Aivan mahdottoman hyvin valittu musiikki ja aamusta iltaan lähes virheettömästi soitettuna. Kyllä teit mahtavan työn A. ennakkoon ja B. paikan päällä. Merkittävä osa upeasta tunnelmasta syntyi ilman muuta musiikista. KIITOS !!! Olisi ollut mukava vaihtaa pari sanaa, mutta eihän siinä kehdannut paljon häiritä. Maybe next time.

Ei sekään harmita yhtään, että omalta kohdaltamme kisat menivät paljon paremmin kuin koskaan missään. HEH ja WIRN!

Tuloksia ei vielä netissä näkynyt, mutta tulevat varmaan pian osoitteeseen www.Tanssiaalto.com. Tulosluettelossa on paljon ennalta arvattavaa, mutta onneksi jotain uuttakin.

Kertokaapa muutkin paikalla olijat omia tuntojanne. Terveisiä kaikille tutuille ja kiitokset myös Aaltosille,

-Salsa-

P.S. Osanottajille vielä toteamuksena, että olisipa ollut hyvä, kun jokainen olisi vienyt tuomansa roinat mennessään roskikseen. Nyt, niinkuin usein ennenkin kisapaikka jäi todella törkyiseen kuntoon, kun kisailijat häipyivät, höh! Eiköhän olla ensi kerralla fiksumpia.

Kirjoittajan avainsanat: Kunkkukisat, Oulu

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu