TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Hakemisen / häirinnän häveliäs raja (32 vastausta) (Marlen 2004-04-11 22:48)

Hakemisen / häirinnän häveliäs raja

Päivi
2004-04-15 14:57

Ainakin Heili antoi aikoinaan kirjoituksessaan luvan, tai oikeastaan velvoitteen, pakittaa hänet, jos ajatus tanssimisesta hänen kanssaan, syystä tahi toisesta, ei satu innostamaan. Tällä velvoituksellaan hän oikeuttaa hakunsa miesten tunnilla.

Ongelma on vain siinä, että kukaan muu, kuin Heili itse, ei todennäköisesti tiedä kuka henkilö kyseisen nimimerkin takana luuraa... Joten käyttääkö siis tätä velvoitusta (=lähdetään jos itseä sattuu huvittamaan) kaikkiin miestentunnilla hakeviin naisiin vai ei kehenkään. Heili kun velvottaa haettavan kuuntelemaan itsekeskeisesti vain ja ainoastaan omia tuntojaan, mutta suurin osa hakevista naisista taas olettaa haettavan noudattavan yleistä hyvien tapojen mukaista etikettiä ja näin pakit saatuaan luulevat tulleensa luokitelluksi osastoon "Humalaiset, erittäin epäsiistit tai vastenmielisesti/asiattomasti käyttäytyvät".

......
Tämä nyt ei oikeastaan kuulunut ihan suoranaisesti alkuperäiseen aiheeseen, vaan ylipäätään miesten tunnilla suoritettuihin naisten hakuihin. Marlenin esille tuomat hakijathan voidaan (mielestäni) jo luokitella "asiattomasti käyttäytyviin".

Kirjoittajan avainsanat: haku, hakeminen, miestenhaku

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu