TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Aura satunnaisen matkailijan silmin 11.4. (DMalone 2004-04-12 16:17)

Aura satunnaisen matkailijan silmin 11.4.

DMalone
2004-04-12 16:17

Tuli Pääsiäissunnuntaina asiaa Turun suunnalle ja päätin koukata paluumatkalla Auran kautta. Esiintyjinä Susanna Sakko, Varjokuva & A.Aalto. Ensimmäisen pienen pettymyksen koin kun kuulin että tanssit olivat alkaneet jo kahdeksalta, itse olin paikalla vasta puoli kymmenen! :-(

Minkähän takia muuten ei poikkeuksellisesta alkamisajasta ei voitu laittaa tietoa Auran omille nettisivuille eikä tanssi.net:iin?? Tästä kyllä selvä miinus järjestäjille, niin no, lukihan se varmaan lehdessä, mutta kun täällä Hämeessä ei nuo Varsinais-Suomen asiat niin paljon kiinnosta että sen takia alkaisin paikallislehtiä tilaamaan... :-(

Paikalla oli väkeä kohtuullisesti ja paljon nuorisoa kuten edellisellä kerralla jo havaitsin. Johtuiko sitten juhlapyhästä että usea oli juhlatuulella, humalaisia oli normaalia enemmän liikeillä, onneksi pysyivät sentään ravintolan puolella eivätkä liiemmin tupanneet lattialle. Vähän vaikutti siltä että läheskään kaikki eivät olleet tulleet tanssimaan, vaan katsomaan A.Aaltoa, tapaamaan toisia nuoria ja sekä ottamaan olutta siinä sivussa.

Tanssillisesti iltaa luonnehtisin lähinnä kohtuulliseksi, musiikki oli beat-voittoista, toki Varjokuva on selvästi enemmän kuin pelkkä rautalankabändi, soittavat perinteistäkin tanssimusiikkia, en tiedä sitten kuinka vapaaehtoisesti? ;-) A. Aalto oli A. Aalto, mukavaa musiikkia jos viitsii foksata koko keikan, tosin toista settiä en nähnyt. Susanna Sakosta pidin henkilökohtaisesti eniten.

Lattia oli sen verran liukas että vaikeutti tanssimista ainakin nopeanpien kappaleiden kohdalla. Paikan ilmastoinnista täytyy antaa erikoismaininta, toimi hyvin ja raitista ilmaa riitti, hyvä!

Naistentunti Aurassa oli kyllä kokemus, ainakin siinä mielessä että palautti maan pinnalle. 3 hakua tunnin aikana (sisältäen yhden kiitoshaun).! En tiedä mistä tuo sitten johtui, osittain varmaan ns. neljän kerran säännöstä: Olen huomannut että uudessa paikassa täytyy käydä n. 4 kertaa pienen ajan kuluessa että esim. naistenhaku alkaa toimia. Miehiä taisi olla kyllä muutenkin enemmän kuin naisia, koska en muista äkkiseltään tansseja joissa naistenhaulla tähteeksi olisi jäänyt reilusti toistakymmentä miestä, mutta Aurassa tuokin näyttää olevan mahdollista. Oloa paransi hieman mukavat masurkat tuntemattoman tumman neidon kanssa (no, tuttuja ei ollutkaan) ja muutamat mukavat Jivet, jonka jälkeen olikin mukavampi körötellä kotiin.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu