TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Merkillistä (Humppis 2004-04-04 10:13)

Merkillistä

Pixu
2004-04-04 22:39

Tuo kuulostaa siltä, että sinua saisi hakea Kaisassa pinssiläisten kansoittamasta pöydästä vain silloin jos hakijallaan on itselläänkin pinssi...

Helposti se väärinkäsitys syntyy.. ja minä varmaan vaan lisään solmua sotkeutumalla, mutta sotken someni kuitenkin tähän soppaan (t. alkuperäinen Kaisan 'sisäpiirisopassa' lillunut)

Itselläni ei ole mitään sitä vastaan, että nicciäni tullaan kyselemään. Saatta kyllä iskeä vastarannankiiskeys, enkä sitä paljasta jos kysyjäkään ei paljasta.. riippuu tilanteesta (moro MustaRudolf!). Paremminkin heitän niccini päin naamaa ja toivon, että saan kuulla bongatun henkilön niccin.

Kaisassa tosiaan istuskeltiin (siis anteeksi käväistiin tanssien lomassa istumassa) tiivistunnelmaisessa pöydässä ja muutamissa lähiympäristön pöydissä istuskeli myös pinssikansaa. Näin tiivistä ryhmää on epäilemättä vaikea lähestyä, mutta aina meistä joku pyöri muuallakin liikkumassa, joten BONG olis varmaan ollut helppo heittää (vaikka tanssilattialla, joka on melko tiivistunnelmainen.. sekin)

JA JOS itsellä EI ole pinssiä, voi todellakin meitä silti lähestyä. Senhän sanoo jo 'pinssietiketti' (josta lie monetkin artikkelit kirjoitettu)

Kaisassakin yritin sopertaa jotain tanssilattialla, kun tanssittaja kyseli pinssistäni, mutta soperteluksi se meni.. pyörähtelin senverran vimmatusti.. ja kyseinen kyselykin tais olla vaan jutun juuren hakua, kun hetken kuluttua the Ujo Pinssi esittäytyi rintataskun sisäpuolelta (moro taas MustaRudolf!)

Että semmosta on elo pinssi kaulaketjssa. Ainaista selitystä. Tai.. ehkä selittäisin muutenkin.. jostain muusta

t. 10 yötä Pavin avajaisiin

Kirjoittajan avainsanat: Kaisaniemi, Pavi, pinssi, etiketti, sisäpiiri

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu