TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Suomi tanssii utsjoelta Helsinkiin palaveri AURASSA 27,3 (Kuopus 2004-03-26 11:08)

Suomi tanssii utsjoelta Helsinkiin palaveri AURASSA 27,3

Kuopus
2004-03-26 11:08

Ideapalaveri Suomi tanssii. Utsjoelta - Helsinkiin. 27,3


Utsjoelta Helsinkiin tanssien -tapahtuma, näkyvyyttä paritanssille


Utsjoelta Helsinkiin tanssien -tapahtuman ensimmäinen ideointi- ja suunnittelupalaveri on tarkoitus pitää Aurassa la 27.3. klo 20.00. Tanssit alkaa klo.21,00


Auran Nuortentalo on antanut kokoustilan käyttöömme ja palaverin jälkeen on mahdollisuus (pääsymaksun maksamalla) jatkaa iltaa tanssien Tarja Lunnaksen&Rosson ja Janne Valtosen&Valot-yhtyeen tahdittamana.


Kokoustilan sisäänkäynti on pääsisäänkäynnistä katsoen nuortentalon vasemmanpuoleisella seinustalla talon toisessa päädyssä.


Palaverin aiheina ovat tapahtuman käytännön toteutus, rahoitusvaihtoehdot, ajankohta ja aikataulu, reitti ym. esille tulevat asiat.


TEIDÄN AKTIIVISUUTTANNE TARVITAAN, jotta asia etenee!


Kaikenlaiset ideat ja apu ovat tervetulleita. Jollet pääse paikalle tällä kertaa, niin ota yhteyttä Kuopukseen sähköpostitse ja kerro ideasi tai mitä sinä olisit valmis asian hyväksi tekemään.


Nyt on aika ryhtyä sanoista tekoihin. Siis kaikki joukolla mukaan!


Kaikki mukaan haluavat voivat ilmoittautua Kuopukselle suoraan osoitteeseen. ilmoittaudun@saunalahti.fi


ASIALISTAA KESKUSTELUN POHJAKSI


Tapahtuman nimi ?


- Utsjoelta Helsinkiin tanssien –tapahtuma
- Suomi tanssii
- joku muu vielä nasevampi. Jos tapahtuman tarkoituksena on Kouvolan ideariihen hahmotelmien mukaan korostaa sitä, että myös nuoret käyvät lavoilla tanssimassa ja pyrkiä saamaan nuoria lisää tanssiharrastuksen piiriin, voisiko nuoret huomioida jotenkin myös tapahtuman nimessä?


Rahoitus


- erilaiset instanssit, joista olisi mahdollista saada rahallista tukea anomalla (palstanimimerkki mLeenalta on saatu aika kattava selvitys asiasta, lisäideoitakin silti otetaan mieluusti vastaan)
- sponsorit
- yksityiset tukijat
- talkootyö
- muita vaihtoehtoja?


Tapahtuman käytännön toteutus, ajankohta ja aikataulu


- toteutetaanko tapahtuma todella myös käytännössä Utsjoelta Helsinkiin asti samaan tapaan kuin Suomi juoksee –tapahtuma, jolloin kyseeseen tulisi liikkuminen joko autolla tai junalla?


- toinen mahdollisuus olisi kiertueenomainen tapahtuma, joka vierailisi eri paikkakunnilla erikseen sovittuna aikoina - minä vuodenaikana tai –aikoina? - aikataulu, kuinka pitkälle aikavälille tapahtumaa voidaan suunnitella, jotta se ei muutu pitkäveteiseksi ja menetä kiinnostavuuttaan?


Töiden jakaminen ja eri osa-alueiden vastuuhenkilöt


- tapahtuman vetäjä
- rahoitusvastaava
- tiedotuksesta vastaava
- majoitus, muonitus
- kuljetus


Edellinen lista on vain karkea jaottelu alustavaksi rungoksi, jotta asiasta olisi helpompi keskustella. Kaikki uudet ideat ovat enemmän kuin tervetulleita ja on hyvä tuoda esille asioista erilaisia näkökohtia, jotka eivät ehkä alustavaa listaa koottaessa ole listan tekijälle juolahtaneet mieleen.

Kirjoittajan avainsanat: Suomitanssii utsjoelta helsinkiin

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu