TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Henkilökohtainen lupaukseni (Pia M 2004-03-15 13:06)

Hakemisesta taas kerran

Päivi
2004-03-15 17:26

"Nykyään haen vain "toisessa aallossa" ja hiukan kateellisena katson kun parhaat tanssijat liitelevät lattialla."

Kyllä niitä hyviä, tosi hyviä ja joskus jopa niitä kaikkein parhaitakin naisia riittää vielä siihen toisenkin aallon hakuun, joten tuo oli hieman asiaton huomautus ("toiseen aaltoon" jääneet haettavat = huonoja tanssijoita).

Ja jos saa huomauttaa, niin tuosta toisessa aallossa hakemisesta on kirjoittanut täällä YKSI IHMINEN!!! (minä), joten se ei todellakaan ole mikään yleisesti hyväksytty fakta, edes täällä palstalla, saati sitten yleensä lavoilla.

Tuon kirjoitukseni tarkoitus oli kertoa niille aroille (syystä tai toisesta itseään "liian huonona" pitäville) hakijoille, että kuka tahansa saa hakea koska tahansa, mutta JOS on rimakauhua hakemisen suhteen, on hyvä tietää, että kriteerit "toisella aallolla" on paljon matalammat!

"ja hiukan kateellisena katson kun parhaat tanssijat liitelevät lattialla."

Jos näet, että se on väärin, silloin sinun kuuluisi ilmeisesti olla siellä liitelemässä heidän kanssaan, joten ei muuta kuin hakemaan, sellaisessa aallossa kuin heidät kiinni saat!

(Tuo kateellisena katselu on muuten ihan tuttua meille naistanssijoille, mutta tilanteen korjaamiseen ei ole paljon mahdollisuuksia, kun naistentunnilla nuo samaiset miehet katoavat kuin pieru saharaan.)

"meni "rohkeus" hakea daameja läheltäkään "nirppanurkkaa" tai edes eturivistä"

Aranhan kannattaa hakea juuri siitä eturivistä, koska tanssihalusimmat tulevat eturiviin! Valikoivimpiin "nirppanokkiin" et juuri eturivissä törmää!

Kirjoittajan avainsanat: hakeminen, toinen aalto, ensimmäinen aalto

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu