TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Battle of the bands - Satulinna 21.2. (DMalone 2004-02-22 3:04)

Battle of the bands - Satulinna 21.2.

DMalone
2004-02-22 3:04

"Aavaa preeriaa, intiaanit ratsastaa" soi autoradiosta kun köröttelin hiljaista moottoritietä Satulinnasta kotiinpäin, sopihan oivasti tunnelmaan...

Kaksi saman tyylistä bändiä samassa paikassa; Vertailulta ei voinnut välttyä, ennakkoon pidin Sykettä Taikakuuta parempana (etenkin levyjen perusteella), mutta tiukka oli kisa, kummaltakin bändiltä oivia tanssikappaleita: Tuli Jiveä ja Boogieta, Buggia, Cha Cha:ta, Hidasta valssia, Masurkkaa ja yllätys, Cumbiaa!! Loppujen lopuksi en voi sanoa että toinen olisi ollut toista parempi, hienoja bändejä kummatkin, ehdottomasti.

Mutta kyllä sitten oli väkeäkin. Tanssilattialla sai "taistella" joka sentistä, armoa ei annettu eikä kai pyydettykään? Sama oli ulkona, parkkipaikalta loppui tila, autoja oli pysäköitynä sinne sun tänne.

Hakuryysistä oli yritetty nyt helpottaa "Hakualue päättyy"-kyltillä, mutta eipä tuntunut olevan mitään vaikutusta, sama hulina kuin ennekin.

Palstalaisiakin oli paikalla, Jääpuikon ja Tiuku:n nickit tuli nyt varmistettua ja daamit tanssitettua, kiitos Cha Cha:sta ja Boogiesta. Päivin kanssa oli myös mukava tanssia pitkästä aikaa. Yksi uusi bongauskin tuli tehtyä: Tangomies, terve vaan! Tangopassionkin vilahti muutaman kerran, kello taisi olla jo yli yhden viimeisen havainnon aikaan, ilmeisesti hänelläkin onnistunut ilta.

Mutta nyt jääkaapin kautta unten maille.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu