TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mikä on hyvä tanssiyleisö? (Yleisön puolesta 2004-02-11 9:19)

Osaamisesta ja harjoittelusta

DMalone
2004-02-13 22:49

Humppababy: Oma lukunsa ovat muka-hyvät-tanssijat, jotka ovat koko ajan vaatimassa ja ruikuttamassa rumbaa, salsaa, masurkkaa tai ihan mitä tahansa. Yleensä kuitenkin sitä, mitä he viime torstain kurssilla ovat koittaneet opetella. Nämä ihmiset yrittävät kynsin hampain tehdä vaikutuksen muihin tanssijoihin, mutta eivät tiedä, että heitä lähinnä halveksutaan.

Kapteeni: Tästä on keskusteltu palstalla moneen kertaan mutta muistaakseni DMalone kerran totesi että on erikseen asiat joita opiskellaan jollain kurssilla ja jotka todella osaa. Vain niitä viimeksi mainittuja kannattaa tanssia lavoilla (copyright se-joka-tämän-ajatuksen-ekana-kirjoitti).

En kyllä tunnusta tuollaista kirjoittaneeni, etenkään kun en ole täysin samaa mieltä. Kunnia sille jolle kunnia kuuluu...

Ehkemme puhu samasta asiasta? Jos minä tanssisin lavoilla vain mitä tunnen todella osaavani saisin pysyä kotona! ;-) Kehittyäkseen täytyy harjoitella ja jos kotona ei ole omaa paria jonka kanssa harjoitella kurssilla opittuja asioita, täytyy harjoitella lavalla...valitettavasti.

Päinvastoin, kun on uskaltanut ottaa käyttöön vaikkakin hataralla pohjalla olevia juttuja, on ollut ilo huomata ainakin jonkinlaista kehitystä tapahtuneen :-) Mutta rohkeutta se vaatii (sekä ymmärystä vastapuolelta), sekä antaa itselleen luvan epäonnistua, mikä tuntuu olevan yllättävän vaikeaa.

Kehittyminen, mielenkiintoinen asia sinänsä: Kehittyäkseen ihmisellä pitää olla motivaatiota sekä realistisesti asetetut tavoitteet. Mutta jos tavoitteet ovat asetettu liian matalalle, kehitys pysähtyy, ja jos liian korkealle, turhautuu.

Palatakseni Humppabeibin kirjoitukseen, en ole koskaan käynyt pyytämästä miltään bändiltä mitään, ja hyvin on pärjätty.

Kirjoittajan avainsanat: harjoittelu, harjoittelu lavalla

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu