TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Erään tanssiyhtyeen lopusta (Kapteeni 2004-02-07 0:46)

Erään tanssiyhtyeen lopusta

Vanhapoika
2004-02-07 9:03

Olipa surullista kuultavaa, -olin itse ihastunut Magnetin soitantaan.Pojat soittelivat kukin useampia instrumentteja, ja saivat eri musat soimaan "oikein".

Tästä pääseekin mieliaiheeseeni:Miksi solisti on tanssijoiden keskuudessa niin tärkeä,orkesterihan tunti toisensa jälkeen pitää meidät liikkeessä.Jos radiossa soitetut kipaleet on syynä,kannattaa taas muistaa studiokokoonpanot ja tekniikka.Muutamia artisteja en edes mene enään kuuntelemaan,koska heistä ei ole live-esiintyjiksi,ottoja vain yksi.Taustalla vielä huono "viihdeorkesteri".

Kunnon tanssimusiikkia soittavia yhtyeitä ei tunnu riittävän lähialueeni tanssipaikoille ihan joka viikonlopuksi.Sambat sheikkerein,rumbassa boleron klave ym. Ja sydän mukana,uusia vibroja musaan,samalla haastetta tanssijalle. Ei aina tarvitse soitella perinteiseen tapaan,kunhan nuo kunkin musiikkityylin peruselementit on mukana ja tanssijan "löydettävissä".

Onko meillä tanssijoilla mahdollisuutta vaikuttaa? Onhan toki,jaloilla.Laajennetaan skaalaa.Käydään kuuntelemassa uusia orkestereita pienemmissä paikoissa ,varsinkin kesä aikaan,ja jätetään tähtien kansoittamat "suosikkilavat" vähemmälle.Kyllä ne jossain vaiheessa kysyisi mitä tahdotaan kuulla.Nythän siellä pyörii fanit ja tanssijat ryysiksessä.

Noustaan barrikaadeille hyvän tanssittavan musiikin puolesta!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu