TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mikä mahtaa olla IN nykyään tanssirintamalla? (Kukkonen 2004-02-02 8:51)

Mikä mahtaa olla IN nykyään tanssirintamalla?

Jitterbug
2004-02-04 12:01

Palomita: "Toivottavasti salsaaminen yleistyy lavoillakin."

En ole koskaan nähnyt/kuullut lavoilla tanssittavan salsaa... saati edes uskaltanut haaveilla salsamusiikin saapumisesta tanssilavoille. Sitä ei varmasti tapahdu "koskaan". Valitettavasti.

Palomita: "Swingtanssit tuntuu olevan nousussa :-) ja vetänevät nuoria muidenkin tanssien pariin pikkuhiljaa. Maailmalla kuulemma hip hop lindy suuri hitti."

Nuoria soisi olevan enemmänkin swingtanssien pareissa, tällä hetkellä tietääkseni on vain kourallinen. Dynaamiset jutut sopisivatkin parhaiten juuri nuorille ihmisille, vanhemmat ihmiset eivät yleensä niin mielellään taivu äkkinäisiin ja vauhdikkaisiin liikkeisiin. Vaikka voihan swingtansseja tanssia tietty rauhallisemminkin.

Olisin todella kiinnostunut kuulemaan, mistä päättelet, että Hip hop lindy on "maailmalla" suuri hitti? Sen tiedän, että Lindy hop eri tyyleillä on varsinkin jenkeissä todella suosittua. Samoin Balboa, ja hiukan myös Shag, ovat suosittuja swingtansseja Lindyn jälkeen. Mutta että Hip hop lindy? Missä päin maailmaa se on hitti?

Suomessakin alkaa Lindy hop pikku hiljaa olemaan suositumpaa kuin Boogie. Tullaan pikku hiljaa perässä, niin kuin tapana on. Jenkeissähän ei edes tunneta Boogie-nimistä tanssia (vaikka six-countit toki tunnetaan).

Kirjoittajan avainsanat: balboa, Shag, Hip hop lindy, lindy hop, boogie woogie, salsa

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu