TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Miksei enää kunnon levytansseja? (Josef 2004-01-29 10:09)

Kunnon levytansseja?

Tapani
2004-01-30 14:20

Ei voi olla totta...kuunnelkaa nyt hyvät ihmiset itseänne! Ei minkäänlaista arvostusta soittajia kohtaan. Ei minkäänlaista. Kuten Kosketinsoittajakin mainitsi, kyllä on "hienoa" taas lähteä seuraavan kerran soittamaan :(

Eh. Kyllä tanssijat paljon enemmän muusikoita arvostavat kuin muusikot tanssijoita, noin keskimäärin. Ei hyvästä levyltä tulevasta musiikista pitäminen tarkoita arvostuksen puutetta. Muusikkohan sen musiikin sinne levyllekin on alunperin soittanut. Ymmärrän kyllä että tämä korpeaa kun kyse on elannosta, mutta mielestäni hyvä DJ kilpailee hyvänkin bändin kanssa. DJ on halvempi ja voi soittaa musiikkia paljon monipuolisemmin kuin mikään bändi. Mutta älä huoli, olen tanssijoiden joukossa vähemmistössä tämän mielipiteeni kanssa. En kyllä tiedä miksi, koska koneesta se musiikki tulee yhä useammalla yhä enenevässä määrin muutenkin, eikä suurin osa tanssijoista edes huomaa sitä.

Arvostan kovasti bändejä jotka tykkäävät siitä mitä tekevät ja vievät alaansa eteenpäinkin tekemällä esimerkiksi omia biisejä - ja ei mitään iskelmämoskaa, vaan kunnon tanssimusiikkia. Osan niistä muista voisi kyllä mielestäni hyvin korvata DJ:llä.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu