TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Oikea tanssidokumentti? (DMalone 2004-01-21 20:27)

Oikea tanssidokumentti?

DMalone
2004-01-21 20:27

Itse itseäni siteeraten: Kukahan elokuvantekijä olisi kiinnostunut tekemään "oikean" lavatanssidokumentin? Päähenkilökin olisi jo selvillä, Humppis, eikös niin? :-) Tältäkin palstalta varmaan löytyy joku joka tuntee alan ihmisiä, eli siitä vaan asiaa eteenpäin. Vai tehtäisiinkö kokonaan omin voimin esim. Murphy varmaan tekisi kässärin?

Sain postia Isännältä, hän lupasi osallistua lavatanssi-dokumentin tekoon esimerkiksi tuottajana jos sellainen tehtäisiin!

Päivän aikana itselläni muhi jo seuraavanlainen hahmotelma:

Henkilöitä voisi olla useampia, joiden elämää seurattaisiin tanssikursseilla, leireillä ja tietysti lavoilla. Mukana voisi olla joku pidempään tanssinut pari, aloitteleva tanssinharrastaja, nuoria ja vanhempia, joita kaikkia yhdistää sama harrastus. Myös tanssilajien monipuolisuus tulisi ilmi, eli joku näyttävä Jive-, Lindy- tai BW-pari olisi tietysti myös mukana. Eikä tietysti tanssien sosiaalista eikä kulttuurillistakaan puolta saisi unohtaa. Persoonallisia henkilöitä filmiin ei olisi vaikea löytää, esim. Humppis sopisi kyllä mainiosti yhdeksi dokumentin ”tähdeksi”. Mutta tämä on vain minun näkemykseni, ehdotuksia?

Toisaalta voisihan myös kyseessä olla myös jonkunlainen PR-filmi. Tällöin rahoitus olisi hoidettavissa ainakin osittain sponsorituella.

Täällä palstalla löytyy monia lahjakkaita ihmisiä, varmaan yhden elokuvan käsikirjoitus saataisiin aikaan? Ja vaikka tästä projektista ei mitään tulisikaan, on mielenkiintoista pohtia mitä totuudenmukainen lavatanssidokumentti sisältäisi.

Kirjoittajan avainsanat: tanssidokumentti

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu