TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ikaalisten tanssileiri (Talvikki 2004-01-15 9:04)

Mikä vetää miehiä tanssimaan?

Yökukkuja
2004-01-17 14:37

Hieno kirjoitus. Olen itsekin lavoilla ison osan vapaa-ajastani viettäneenä huomannut, että kyllä löytyy lavoilta mukavia naisia.(ja miehiä!) Just meitä tavallisia,tasapainoisia (paitsi joskus joku saa ihanalla viennillään tasapainon hetkellisesti järkkymään ja polvet tutisemaan), lämpimiä, joskus ujoja, joskus rohkeita suomalaisia naisia. Yhteistä meille lienee, että nautimme musiikista ja sen tahtiin liikkumisesta ja vastakkaisen sukupuolen kohteliaasta läheisyydestä.(ei uskalla enempää yleistää)

Yleensäkin voiko tanssia parempaa harrastusta ollakaan. En ole löytänyt vaikka olen joskus yrittänyt. Kukapa meistä ei tarvitsisi tässä kylmässä maailmassa irtautumista arjesta ja toisen ihmisen luontevaa seuraa? Ja tanssien pääsee ilmaisemaan tunteitaan. Se on asiallisen arjen keskellä kuin terapiaa.

Ja juuri raavaat miehethän lavoilla käyvät, kirvesmiehet, maanviljelijät...pankinjohtajat ja insinöörit. Raavaita miehiä löytyy kyllä empiiristen tutkimusteni mukaan ihan joka ammattikunnasta. :-) Ihan kuten "naisellisiakin" miehiä! Raavas... kuin saapas. Mikä on raavas? Naaraan vastakohta vai? :-)

Kirjoittajan avainsanat: sosiaalisuus, miehet, vapaa-aika

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu