TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ikaalisten tanssileiri (Talvikki 2004-01-15 9:04)

Mikä vetää miehiä tanssimaan?

Tapani
2004-01-15 23:07

Kyllä asia on niin, että se mikä miehiä suurimmaksi osaksi vetää tanssimaan on naiset. Ja vieläpä sellaiset, joissa on potentiaalia muuhunkin kuin pelkkään tanssimiseen. Mikä selittää sen, että ukkomiehiä on usein hankalaa saada tanssimaan. Tanssiminen on kyllä hauskaa muistakin syistä, mutta aloittelijamies ei sitä useinkaan tiedä tai ainakaan usko. Tanssiharrastuksessa kun on se "vika", että tanssi ei oikeasti ole kovin hauskaa ennenkuin sitä oppii vähän enemmän. Tai varmaan jostakusta on, mutta minusta ei ja en usko että olen yksin tämän mielipiteeni kanssa.

Olennaista miesten houkuttelemisessa tanssimaan on siis se, että miehelle annetaan ymmärtää että sillä tavoin hän pääsee tutustumaan suureen määrään nättejä, mukavia ja suopeita naisia. Se, pääseekö kyseinen mies koskaan näitten kaunottarien kanssa puusta pitkälle ei ole kovin olennaista, koska tarkoitus on vain huijata häntä niin kauan että hän huomaa tanssimisen itsessäänkin olevan hauskaa. Joten jos esimerkiksi on tarkoitus herätellä työpaikalla tanssikerhoa niin olennaista on saada värvättyä mukaan yrityksen viehättävimmät naiset jotka voivat sitten puolestaan päivitellä miehille että olisipa kiva jos miehetkin innostuisivat.

Sinänsä se, että tanssiharrastuksella voi löytää myös naisen tai naisia ei tietenkään ole pelkkää lööperiä. Ravintolat ovat tosin paljon tehokkaampia iskupaikkoja kiitos alkoholin, mutta se mikä määrässä menetetään se laadussa voitetaan. Tai riippuu tietysti naismausta - tanssilattialta löytää paljon naisia jotka osaavat pitää hauskaa myös ilman alkoholia, eivät yleensä polta ja jotka ovat pääsääntöisesti henkisesti tasapainoisia. Viimeinen kohta johtuu uskoakseni siitä, että aloittelijana oleminen on tanssipiireissä usein niin kova koulu että heikot sortuu elon tiellä...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu