TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ikaalisten tanssileiri (Talvikki 2004-01-15 9:04)

Miten sain miehen.....

Pimu
2004-01-15 15:56

Kylläpä tänään on hyviä keskustelunaiheita - ei edes töistä meinaa tulla mitään. Varoituksen sana kaikille tilastotieteilijöille. Seuraavat hyvin pitkälle menevät johtopäätökset perustuvat yhden tapauksen "keissiin". Tulokset saattavat olla joko hyvin tai erittäin hyvin suuntaa antavia. Samalla tietysti tulen vahingossa paljastaneeksi koko parisuhteemme ongelmat ja hämäräperäisyydet.

Oma mieheni ei tanssinut parisuhteemme alkuvaiheessa. Hän halusi ensin, että minä huolehtisin hänen opetuksestaan. Ja tietysti sitä yritinkin. Valtava härdelli ja rähinähän siitä tuli. Omakotitalon pihalla sitten otettiin sen verran railakkaasti yhteen, että hävettämään rupesi (silloin harjoiteltiin tanssia ulkosalla).

Tähän kohtaan se voi loppua koko tanssiharrastus monessa suhteessa. Kaivauduin tutkijan kammiooni mietiskelemään miten tuo miehen tanssiasia saadaan hoidettua alta pois. Tämän jälkeen ohjasin mieheni tanssikurssille hänelle tutun ystävättäreni kanssa. tästä oli se etu, että ystävättäreni oli erittäin mukava ja kiva, ja turhat aviosuhteesta johtuvat sanalliset interventiot jäivät pois tanssin harjoittelusta. Mieheni sai siis mennä turvallisesti tutun naisen (ei vaimon) kanssa harjoittelmaan tanssia. Siitä mieheni innostui tavattomasti - ja nauttii nykyään juuri siitä, että pääsee "kokeilemaan" muita naisia.

Kerron mielelläni lisää, jos kiinnostusta tarinalle riittää...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu