TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ikaalisten tanssileiri (Talvikki 2004-01-15 9:04)

Parinvaihdosta kursseilla

Aarre
2004-01-15 15:35

Lähtiköhän tämä parinvaihtoaihe liikkeelle eilisen Aamulehden yleisönosastokirjoituksesta. Siinä joku otti kovasti kantaa siihen kun parittomana tanssikurssille mentyään joutui suuren osan aikaa katsomaan harjoittelua sivusta.

En puutu siihen, vaan esitän ihmettelyni, miksi miehiä ei tahdo saada tanssikursseille millään. Näin miehenä en tosiaan osaa kuin ihmetellä asiaa. Uskovatko miehet jo osaavansa, vai pelkäävätkö nolaavansa kursseilla itsensä? Tunnen monia pariskuntia, joissa vaimo haluaisi harrastaa tanssia, mutta kun ei saa miestään mukaan, niin jättää sitten itsekin menemättä.

Tämä ongelma on minulla muutenkin juuri nyt pöydällä, kun yritämme taas kerran saada työpaikkamme tanssikerhossa kurssia kasaan, mutta minkäs teet, kun ilmoittautuneiden listalla on melkein pelkästään naisia.

Tämä on tietenkin huono paikka kysyä tällaisia, koska täällä palstalla olevat miehet varmasti ovat tansseista kiinnostuneita ja käyvät tansseissa ja kursseillakin. Tai ei sittenkään, tämähän on hyvä paikka . Kertokaa miehet mikä oli tärkein vaikuttaja, joka sai teidät innostumaan tanssista, tai yhtä hyvin naiset, miten saitte miehenne tai muuten parinne tanssiharrastukseen mukaan.

Kirjoittajan avainsanat: Miehet tanssikursseilla, parinvaihto

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu