TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Showarit Kuntotalolla (DMalone 2004-01-04 17:49)

Showarit Kuntotalolla

DMalone
2004-01-04 17:49

Kirpeästä pakkassäästä sekä Ruusulinnan Finkkutansseista huolimatta päätin tarkistaa Souvareiden nykykunnon Kouvolassa. Uumoilin että parinkymmenen alle nollan mittarilukemat olisivat sentään hieman tanssikansaa hyydyttäneet mutta toisin oli todellisuus, yhdeksän maissa kuntsin läheiset parkkipaikat alkoivat olla täynnä. Osasyyllisiä tähän tilanteeseen kyllä olivat itse autoilijat; tilaa oli käytetty turhankin leveästi, hieman välejä kaventamalla olisi samaan tilaan mahtunut useita nelipyöräisiä lisää.

Tullessani sisään narikkakin oli jo täynnä, mutta pienen alkuhämmingin jälkeen saatiin varanarikka toimimaan ja talvipalttoot naulaan.

Tanssilattialla oli jo täysi meno päällä, yleisön keski-ikä oli edellisen lauantain FBI-tansseista noussut muutamalla vuodella, vaikka kyllä nuoriakin joukkoon mahtui. Lattialla oli ajoittain pientä tungosta, mutta suuremmilta törmäyksiltä kuitenkin illan aikana vältyttiin.

Musiikki oli suhteellisen monipuolista, hitaat valssit, masurkat ja polkat kuultiin illan aikana. Souvareilta kuultiin melko tyypillinen ohjelmisto, eikä minulla ainakaan siitä ollut suuremmin valittamista. Avustava orkka Sound Caravan hoiti osansa ihan tyydyttävästi, vaikka kappalevalinnat eivät mitään suuria fiiliksiä herättäneetkään. Ainoastaan se jäi epäselväksi minkä takia jättivät viimeisen kappaleen parittomaksi, eivätkä Souvaritkaan huomanneet tilannetta paikata.

Mukavia olivat tanssitettavat daamit, monia uusia tuttavuuksia tuli taas illan aikana, muutamia pinssiläisiäkin bongasin, sekä palstaa muuten seuraavia (kyllä, pidän sanani, en mainitse palstalla siitä kun … haki … ja … eikä … vaikka … hyvin! ;-)).

Loppiaistansseissa tavataan! (tiedätte kyllä missä…)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu