TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kysyntä ja tarjonta (Tapani 2003-12-18 14:04)

Kysyntä ja tarjonta - pulinaa- ei lavalta vaakamamboa

Talvikki
2003-12-31 13:08

Tanssipiirit on liian pienet, että kannattaisi riskeerata mitään ihmissuhdesähläyksiä. Tanssimies on liian arvokas tuttavuus tuhlattavaksi sellaiseen, mihin kelpaa tahkojalkakin. ( jos se ei vaikka kehtaisi jälkeenpäin enää hakea). En sano että tämä en reilua, tämä on vain totuus.

Päästiin taas minun mieliaiheeseeni.Täysin samaa mieltä - näin se on. Harvoin sitä kertakäyttömiestä raflastakaan tulee kotiin kelpuutetuksi, mutta tanssipaikoilta en saattoa muista koskaan saaneeni. Pitkään luulin että Jumala luodessaan pariutumisviettiä jätti tanssipaikat viettivapaiksi vyöhykkeiksi. Huomasin kuitenkin jotakin poikkeuksellista vipinää joskus tanssien päätyttyä parkkipaikoilla kun autoihin eri suunnilta eri sukupuolia työntäytyi.

Tanssimies on arvokas - sen tulin taas eilen pikkukaupungin pikkuravintolan naistentansseissa toteamaan. Joulutauon jälkeen sain pakotettua itseni Helmeä kuuntelemaan ja kärsimys oli tuplana - hyvä orkesteri, eikä miehiä. Laiskottelusta ja glögistä turvonneena istuskelin ja ihmettelin ja mietin että miten saisin taas motivoitua itseni tähän "rumbaan". Ne muutamat tanssimiehet olivat tosi kovilla ja päätin helpottaa osaltani hedän elämäänsä jättämällä hakematta.

Uskomatonta on naisten kärsivällisyys, innokkuus, halukkuus - miten sitä nyt määrittelisikään hakea täysin toivottomia tapauksia. Tuntui että kun vaan pääsee parketille edes liikkumaan on jo jotakin. Fiksuja tanssitaitoisia naisia ja tanssillisesti täysiä ääliömiehiä. No, ehkä ne miehet olivat tulleet ravintolaan viettämään iltaa ei naistentansseihin. Oli suorastaan säälittävää seurata sitä touhua. Kysyntä ja tarjonta oli päin peetä. Eihän voi kieltää tanssitaidotonta miestä tulemasta naistentansseihin ja naisethan päätöksen hakemisesta tekevät, mutta se näytti melkein irvokkaalta. Moni tanssimies varmasti karsastaakin naistentansseja ja minustakin jokin "arvokkuus" on naistentansseista pois.

MIKSI,(älkää ampuko) siksikö kun silloin on enemmän naisia joita ei normaali tansseissa haeta ja enemmän miehiä joille naistentanssit on edelleenkin Junnun biisin kaltainen vitsi. Jos hänellä ei ollut biisiä tästä aiheesta sovelletaan "Keihäsmatkoja" idea on sama.

Arvokkuutta kehiin, mutta miten. Luin vanhoja kirjoituksia ja törmäsin - oliko se Emännän - otsikko oli "naistensprintti". Eilinen näytti siltä, niinkuin valitettavasti useat naistenhakutunnitkin.

Eksyin poikkeuksellisesti alkuperäisestä aiheesta, että tanssimiestä käytetään vain tanssiin. Norjalaisvillapaidalta hoituu muu, jos ei paremmin niin ainaskin yhtä hyvin.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu